Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Mazare se va casatori dupa gratii. Ce costum va purta la nunta. Cand va avea loc evenimentul

Playtech Playtech,
Radu Mazare se va casatori dupa gratii. Ce costum va purta la nunta. Cand va avea loc evenimentul

Radu Mazare se va casatori dupa gratii. Este anuntul facut de fratele fostului primar al municipiului Constanta, care sustine ca acesta si-a cerut iubita in casatorie prin telefon. Evenimentul ar urma sa aiba loc luna viitoare, in inchisoare. Radu Mazare se va casatori in penitenciar Nunta lui Radu Mazare ar urma sa aiba loc in [] . continuă pe Playtech

Nunta la Rahova. Radu Mazare se va casatori in penitenciar

Radu Mazare si-a cerut in casatorie iubita si urmeaza sa se casatoreasca in penitenciar luna viitoare, de ziualui, a anuntat Mihai, fratele fostului edil al Constantei. Mazare si-a cerut iubita prin telefon si, la ceremonie, va purta acelasi costum pe care-l poarta in fata instantei.

NUNTA iN ZEGHE: Radu Mazare se casatoreste in penitenciarul Rahova! ANUNTUL uimitor facut in urma cu putin timp

Surpriza de proportii la Rahova: Radu Mazare a decis sa se casatoreasca in penitenciar! Anuntul a fost facut chiar de fratele acestuia, Mihai Mazare, care se va ocupa si de organizarea fericitului eveniment.

Cum arata Radu Mazare dupa doua saptamani in inchisoare - VIDEO

Antena 3 a prezentat primele imgini cu Radu Mazare, dupa doua saptamani de inchisoare. Fostul edil al Constantei a fost adus la inalta Curte de Casatie si Justitie. Instanta Suprema a respins.

Radu Mazare, dus la iCCJ pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva

Un complet de trei judecatori de la Instanta suprema a discutat, marti, cererea fostului primar al Constantei, Radu Mazare, de revocare a mandatului de arestare preventiva emis in dosarul Polaris, dupa.

Radu Mazare a primit un colet special la inchisoare. Fratele fostului primar: Va veni si Arhiepiscopul Tomisului sa-l incurajeze

Radu Mazare a primit, vineri, vizita fratelui sau. Mihai Mazare i-a dus fostului edil al Constantei, la Penitenciarul Rahova, un pachet cu mancare. Acesta le-a marturisit jurnalistilor ca a avut si o.

Arhiepiscopul Tomisului il va vizita pe Radu Mazare la Rahova. Fratele fostului primar: Vine sa-l incurajeze

Radu Mazare va fi vizitat la Penitenciarul Rahova de Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, care il va incuraja si ii va intari credinta, a declarat, vineri, Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei.

Radu Mazare considera ca a fost rapit si sechestrat pentru a fi adus in Romania

Inchis la Rahova, Radu Mazare considera ca a fost rapit si sechestrat de autoritati pentru a fi adus inapoi in Romania, din Madagascar, deoarece nu a vazut nici pana in prezent documentele i de extradare, a precizat fratele fostului edil, Mihai. in acest sens,vor fi depuse plangeri de catre avocati.

Cine este Roxana Mihalache, poreclita paluga, viitoarea sotie a lui Radu Mazare

Radu Mazare si-a cerut in casatorie iubita si urmeaza sa se casatoreasca in penitenciar luna viitoare, de ziua lui.

Cine este Roxana Mihalache, poreclita Paluga, viitoarea sotie a lui Radu Mazare

Radu Mazare si-a cerut in casatorie iubita si urmeaza sa se casatoreasca in penitenciar luna viitoare, de ziua lui.

Radu Mazare considera ca a fost RAPIT si SECHESTRAT de autoritati: Vom depunde PLANGERI in tara si in strainatate

Radu Mazare considera ca aducerea din Madagascar a fost o rapire si o sechestrare a sa din partea autoritatilor romane. Fratele fostului edil al Constantei a declarat, vineri, ca nu a vazut nici pana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )