Libnet.ro
UNICEF

19:32

Radu Mazare va fi mutat din Penitenciarul Rahova. Unde ar putea face nunta

Playtech Playtech,
Radu Mazare va fi mutat din Penitenciarul Rahova. Unde ar putea face nunta

Radu Mazare va fi mutat in curand din Penitenciarul Rahova. Perioada de carantina de 21 de zile a expirat, iar autoritatile trebuie sa decida unde isi va ispasi fostul edil pedeapsa de 9 ani de inchisoare primita in Dosarul retrocedarilor ilegale de plaje si terenuri. Radu Mazare a iesit din carantina si va fi mutat [] . continuă pe Playtech

A expirat carantina lui Radu Mazare. O comisie decide unde-si va ispasi pedeapsa

Perioada de 21 de zile de carantina pentru Radu Mazare a expirat duminica si, potrivit procedurii, o comisie de la Penitenciarul Rahova trebuie sa decida luni unde isi va ispasi pedeapsa.

UPDATE A expirat carantina lui Radu Mazare. Fostul edil a fost adus la inalta Curte de Casatie si Justitie

Perioada de 21 de zile de carantina pentru Radu Mazare a expirat duminica si, potrivit procedurii, o comisie de la Penitenciarul Rahova trebuie sa decida luni unde isi va ispasi pedeapsa.

NUNTA iN ZEGHE: Radu Mazare se casatoreste in penitenciarul Rahova! ANUNTUL uimitor facut in urma cu putin timp

Surpriza de proportii la Rahova: Radu Mazare a decis sa se casatoreasca in penitenciar! Anuntul a fost facut chiar de fratele acestuia, Mihai Mazare, care se va ocupa si de organizarea fericitului eveniment.

Radu Mazare, in 2011: Orice om vrea s-o duca mai bine

Numele lui este din nou viral, chiar si asa, in postura de rege decazut in care-l gasim acum. Iar cea mai recenta stire despre Mazare este aproape nostima: fostul primar al Constantei, incarcerat la Penitenciarul Rahova, acolo unde-si ispaseste pedeapsa de 9 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor plajelor, vrea sa se insoare.

Arhiepiscopul Tomisului il va vizita pe Radu Mazare la Rahova. Fratele fostului primar: Vine sa-l incurajeze

Radu Mazare va fi vizitat la Penitenciarul Rahova de Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, care il va incuraja si ii va intari credinta, a declarat, vineri, Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei.

Radu Mazare a primit un colet special la inchisoare. Fratele fostului primar: Va veni si Arhiepiscopul Tomisului sa-l incurajeze

Radu Mazare a primit, vineri, vizita fratelui sau. Mihai Mazare i-a dus fostului edil al Constantei, la Penitenciarul Rahova, un pachet cu mancare. Acesta le-a marturisit jurnalistilor ca a avut si o.

Nunta la Rahova. Radu Mazare se va casatori in penitenciar

Radu Mazare si-a cerut in casatorie iubita si urmeaza sa se casatoreasca in penitenciar luna viitoare, de ziualui, a anuntat Mihai, fratele fostului edil al Constantei. Mazare si-a cerut iubita prin telefon si, la ceremonie, va purta acelasi costum pe care-l poarta in fata instantei.

Radu Mazare considera ca a fost rapit si sechestrat pentru a fi adus in Romania

Inchis la Rahova, Radu Mazare considera ca a fost rapit si sechestrat de autoritati pentru a fi adus inapoi in Romania, din Madagascar, deoarece nu a vazut nici pana in prezent documentele i de extradare, a precizat fratele fostului edil, Mihai. in acest sens,vor fi depuse plangeri de catre avocati.

Fratele lui Radu Mazare, dezvaluiri despre sentinta acestuia: Colegii rad si fac misto de el. Am angajat un avocat de specialitate

Fratelui lui Radu Mazare a declarat ca fostul edil al Constantei a fost adus fara nici o hartie din partea Instantei. Are frustrarea aceasta deoarece discuta cu colegi de la Rahova care au mai fost.

Logodnica lui Radu Mazare a disparut complet din peisaj. Unde se afla acum Roxana

Logodnica lui Radu Mazare nu este de gasit! Ce s-a intampla cu Roxana dupa ce fostul edil al Constantei a ajuns dupa gratii? Mazare a luat legatura cu fiul sau si i-a marturisit tot. Logodnica lui Radu Mazare a disparut complet Raducu Mazare, fiul fostului primar al Constantei, a luat legatura cu tatal sau, aflat [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )