Libnet.ro
UNICEF

19:30

Seful DNA Constanta, anchetat, dupa ce a adunat probe in dosarele lui Radu Mazare si Nicusor Constantinescu

Playtech Playtech,
Seful DNA Constanta, anchetat, dupa ce a adunat probe in dosarele lui Radu Mazare si Nicusor Constantinescu

Seful DNA Constanta a ajuns sa fie si el anchetat, dupa ce a fost cel care a adunat probe incriminatorii impotriva lui Radu Mazare si Nicusor Constantinescu. Procurorul este suspectat ca ar fi abuzat prea mult de atributiile sale de anchetator. Seful DNA Constanta, Andrei Bodean, este vizat de o ancheta a sectiei speciale de [] . continuă pe Playtech

Seful DNA Constanta, cel care a instrumentat dosarele lui Mazare si Constantinescu, pus sub invinuire pentru abuz in serviciu de Sectia Speciala

Procurorul Andrei Bodean, seful DNA Constanta,a fost pus sub invinuire pentru abuz in serviciu si represiune nedreapta de catre Sectia Speciala. Bodean este cunoscut dupa ce a trimis in judecata mai.

Seful DNA Constanta a fost pus sub invinuire de Sectia pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie

Andrei Bodean, seful DNA Constanta a fost citat luni, 10 iunie, la Sectia Speciala pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie. in cadrul audierilor i s-a adus la cunostinta calitatea de invinut.

Seful DNA Constanta, coordonator al dosarelor Mazare si Constantinescu, pus sub invinuire de Sectia pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie

Andrei Bodean, seful DNA Constanta a fost citat luni, 10 iunie, la Sectia Speciala pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie. in cadrul audierilor i s-a adus la cunostinta calitatea de invinut.

Seful DNA Constanta, audiat. Andrei Bodean spune ca nu are ce sa-si reproseze

Seful DNA Constanta, Andrei Bodean, a fost audiat, luni, de procurorii Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie, care il acuza de abuz in serviciu si represiune nedreapta, in urma unui denunt al.

Andrei Bodean, seful DNA Constanta, chemat la Sectia speciala pentru a fi audiat ca suspect - surse

Procurorul-sef al DNA Constanta, Andrei Bodean, a fost citat luni, la ora 13:00, la sediul Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie pentru a fi audiat intr-un dosar in care are calitatea de suspect, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

Seful DNA Constanta, audiat la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie. Are calitatea de suspect

Procurorul care a instrumentat dosarele lui Nicusor Constantinescu si Radu Mazare este chemat luni, 10 iunie, la audieri la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ).

Protest inedit la Sectia speciala, chiar in ziua audierii sefului DNA Constanta. Intrarea in institutie se face cu dificultate, dupa ce protestatarii au varsat vopsea rosie pe jos (FOTO)

Procurorul Andrei Bodean, seful DNA Constanta, cunoscut dupa ce a trimis in judecata mai multi afaceristi si politicieni controversati precum Nicusor Constantinescu sau Radu Mazare, a fost citat la Sectia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )