Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ce spune Politia Romana despre presupusa evadare a lui Radu Mazare

Playtech Playtech,
Ce spune Politia Romana despre presupusa evadare a lui Radu Mazare

Politia Romana vine cu clarificari dupa ce postul de televiziune Romania TV a anuntat, pe surse, ca Radu Mazare a evadat din inchisoarea din Madagascar. Politia Romana a transmis un scurt comunicat de presa, care insa nu e suficient de lamuritor. IGPR sustine ca nu a primit nicio instiintare oficiala din Madagascar privind o posibila [] . continuă pe Playtech

Politia Romana, despre pretinsa evadare a lui Radu Mazare: Nu s-a primit nicio informare oficiala in acest sens

Politia Romana este prima institutie ce reactioneaza dupa informatia difuzata de Romania TV, potrivit careia Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar. Institutia sustineca nu a.

Politia Romana nu confirma evadarea lui Radu Mazare din inchisoarea din Madagascar

Politia Romana nu confirma zvonurile privind evadarea lui Radu Mazare din inchisoarea din Madagascar. in referire la aspectele aparute in spatiul public, cu privire la evadarea persoanei urmarite internat.

Politia Romana nu confirma evadarea lui Radu Mazare

Politia Romana a precizat, vineri seara, ca nu detine informatii potrivit carora Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, in care astepta extradarea in Romania pe 20 mai.

Politia Romana, dupa ce RTV a anuntat ca Radu Mazare a evadat: Nu s-a primit nicio informare oficiala in acest sens

Politia Romana a trasmis vineri seara, intr-un comunicat, ca nu a primit nicio informatie oficiala cu privire la o posibila evadare a lui Radu Mazare. Reactia institutiei vine dupa ce postul Romania TV a difuzat informatia ca fostul primar al Constantei, retinut in Madagascar, ar fi evadat, cu cateva zile inainte de a fi extradat.

Politia Romana, apel pentru toti romanii: Ajutati-ne sa va ajutam!

Politia Romana a transmis un mesaj pe pagina oficiala de Facebook, in care face un apel catre toti romanii. Autoritatile roaga cetatenii sa instaleze aplicatia APEL 112. Paza buna trece.

Politia Romana: Radu Mazare va fi adus luni in tara

Radu Mazare ajunge in Romania, luni, 20 mai, informeazaCentrul de Informare si Relatii Publice al Inspectoratului General al Politiei Romane. in urma informarii transmise de autoritatile din Repub.

Politia Romana: Radu Mazare va fi adus in tara pe 20 mai

Fostul primar constantean Radu Mazare va fi adus in Romania luni, 20 ami. Asa au anuntat in urma cu putin timp oficiali din cadrul Politiei Romane.

Romania TV sustine ca Mazare a evadat din Madagascar. Politia Romana nu a primit o astfel de informatie

Radu Mazare, fostul edil al Constantei, ar fi evadat din inchisoare, potrivit unei informatii aflate pe surse de Romania TV .

Ce spune guvernatorul BNM despre recuperarea fraudei bancare

Pana in prezent, au fost recuperati 2,285 miliarde de lei din cele peste 13 miliarde care reprezinta creditul de urgenta acordat de catre Banca Nationala a Moldovei. Despre aceasta a anuntat guvernatorul BNM, Octavian Armasu, in cadrul unei conferinte de presa joi, 16 mai, transmite IPN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )