Libnet.ro
UNICEF

08:45

Teatru in Madagascar: Radu Mazare nu a evadat, spune fratele fugarului. Doar se muta in conditii mai bune

Playtech Playtech,
Teatru in Madagascar: Radu Mazare nu a evadat, spune fratele fugarului. Doar se muta in conditii mai bune

Fratele lui Radu Mazare anunta ca fostul primar al Constantei se afla in procedura de mutare din inchisoarea din Madagascar intr-o zona cu conditii mai bune. El infirmat zvonul de aseara, transmis de Romania TV, potrivit caruia Radu Mazare ar fi evadat. Politia Romana a anuntat tot aseara ca fostul primar al Constantei condamnat [] . continuă pe Playtech

Ministrul Afacerilor Externe din Madagascar: Radu Mazare nu a evadat

Ministrul Afacerilor Externe din Madagascar ar fi negat informatia raspandita de Romania TV, potrivit careia Radu Mazare a evadat, informeaza Libertatea.

Afirmatie socanta a unui ministru din Madagascar: Radu Mazare va fi extradat pentru a nu-i contamina pe coruptii de aici

Radu Mazare va fi extradat pentru a nu-i contamina pe coruptii din Madagascar! Afimatia socanta apartine ministrului Justitiei din Madagascar. Dosarul de extradare va fi gata cel mai tarziu maine,.

Politia Romana, dupa ce RTV a anuntat ca Radu Mazare a evadat: Nu s-a primit nicio informare oficiala in acest sens

Politia Romana a trasmis vineri seara, intr-un comunicat, ca nu a primit nicio informatie oficiala cu privire la o posibila evadare a lui Radu Mazare. Reactia institutiei vine dupa ce postul Romania TV a difuzat informatia ca fostul primar al Constantei, retinut in Madagascar, ar fi evadat, cu cateva zile inainte de a fi extradat.

ULTIMA ORA Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar. Anuntul Politiei Romane

Politia Romana vine cu precizari dupa ce o televiziune de stiri a anuntat ca Radu Mazare a evadat din inchisoarea din Madagascar. Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, potrivit unor surse citate de postul de televiziune Romania TV. Postul de televiziunie, cunoscut pentru apropierea fata de putere, nu precizeaza cum ar fi [] .

Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar. Anuntul Politiei Romane

Politia Romana vine cu precizari dupa ce o televiziune de stiri a anuntat ca Radu Mazare a evadat din inchisoarea din Madagascar. Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, potrivit unor surse citate de postul de televiziune Romania TV. Postul de televiziunie, cunoscut pentru apropierea fata de putere, nu precizeaza cum ar fi [] .

Politia Romana, despre pretinsa evadare a lui Radu Mazare: Nu s-a primit nicio informare oficiala in acest sens

Politia Romana este prima institutie ce reactioneaza dupa informatia difuzata de Romania TV, potrivit careia Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar. Institutia sustineca nu a.

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea in tara a fostului primar: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune.

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea acestuia: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport. Eu nu inteleg de ce autoritatile din Romania sunt asa convinse ca Madagascarul va face extradarea

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune. Acesta a adaugat ca nu trebuie sa ne grabim cu extradarea, pentru ca se face in urma unei decizii definitive a unui judecator.

Ce spune Politia Romana despre presupusa evadare a lui Radu Mazare

Politia Romana vine cu clarificari dupa ce postul de televiziune Romania TV a anuntat, pe surse, ca Radu Mazare a evadat din inchisoarea din Madagascar. Politia Romana a transmis un scurt comunicat de presa, care insa nu e suficient de lamuritor. IGPR sustine ca nu a primit nicio instiintare oficiala din Madagascar privind o posibila [] .

Radu Mazare, de la faraonul Constantei, la fugarul din Madagascar. Epopeea unui primar corupt si modern

Politia Romana a dat asigurari ca Radu Mazare nu a evadat din inchisoarea din Madagascar in care se afla retinut. Pe 20 mai ar urma sa fie adus in tara de o echipa special formata din politisti. Astfel, va fi pusa in aplicare solicitarea de extradare facuta de Romania. Sunt dezmintite, deocamdata, zvonurile prezentate de [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )