Libnet.ro
UNICEF

16:31

ULTIMA ORA Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar. Anuntul Politiei Romane

Playtech Playtech,
ULTIMA ORA Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar. Anuntul Politiei Romane

Politia Romana vine cu precizari dupa ce o televiziune de stiri a anuntat ca Radu Mazare a evadat din inchisoarea din Madagascar. Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, potrivit unor surse citate de postul de televiziune Romania TV. Postul de televiziunie, cunoscut pentru apropierea fata de putere, nu precizeaza cum ar fi [] . continuă pe Playtech

Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar. Anuntul Politiei Romane

Politia Romana vine cu precizari dupa ce o televiziune de stiri a anuntat ca Radu Mazare a evadat din inchisoarea din Madagascar. Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, potrivit unor surse citate de postul de televiziune Romania TV. Postul de televiziunie, cunoscut pentru apropierea fata de putere, nu precizeaza cum ar fi [] .

Politia Romana, despre pretinsa evadare a lui Radu Mazare: Nu s-a primit nicio informare oficiala in acest sens

Politia Romana este prima institutie ce reactioneaza dupa informatia difuzata de Romania TV, potrivit careia Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar. Institutia sustineca nu a.

Ministrul interimar al Justitiei, informatii despre Radu Mazare: Autoritatile din Madagascar analizeaza si vor lua deciziile pe care le considera oportune

Extradarea lui Radu Mazare depinde acum doar de autoritatile din Madagascar. Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca dinspre partea romana s-au indeplinit toate formalitatile.

Ce spune Politia Romana despre presupusa evadare a lui Radu Mazare

Politia Romana vine cu clarificari dupa ce postul de televiziune Romania TV a anuntat, pe surse, ca Radu Mazare a evadat din inchisoarea din Madagascar. Politia Romana a transmis un scurt comunicat de presa, care insa nu e suficient de lamuritor. IGPR sustine ca nu a primit nicio instiintare oficiala din Madagascar privind o posibila [] .

Politia Romana nu confirma evadarea lui Radu Mazare

Politia Romana a precizat, vineri seara, ca nu detine informatii potrivit carora Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, in care astepta extradarea in Romania pe 20 mai.

Politia Romana, dupa ce RTV a anuntat ca Radu Mazare a evadat: Nu s-a primit nicio informare oficiala in acest sens

Politia Romana a trasmis vineri seara, intr-un comunicat, ca nu a primit nicio informatie oficiala cu privire la o posibila evadare a lui Radu Mazare. Reactia institutiei vine dupa ce postul Romania TV a difuzat informatia ca fostul primar al Constantei, retinut in Madagascar, ar fi evadat, cu cateva zile inainte de a fi extradat.

Autoritatile din Madagascar ar fi decis sa-l extradeze pe Radu Mazare. Avocat: La noi nu a ajuns niciun document. Mazare este solicitant de azil politic (VIDEO)

Radu Mazare se afla in fata instantei din Madagascar si va afla, in cursul zilei de marti, daca ramane sau nu in arest. intre timp, ar putea scapa de extradare cu ajutorul Organizatiei Natiunilor.

Politia Romana nu confirma evadarea lui Radu Mazare din inchisoarea din Madagascar

Politia Romana nu confirma zvonurile privind evadarea lui Radu Mazare din inchisoarea din Madagascar. in referire la aspectele aparute in spatiul public, cu privire la evadarea persoanei urmarite internat.

Romania TV sustine ca Mazare a evadat din Madagascar. Politia Romana nu a primit o astfel de informatie

Radu Mazare, fostul edil al Constantei, ar fi evadat din inchisoare, potrivit unei informatii aflate pe surse de Romania TV .

Fiul lui Radu Mazare, detalii de ultima ora din Madagascar. in ce conditii doarme fostul edil al Constantei

Fiul lui Radu Mazare a explicat, in exclusivitate pentru Antena 3, care sunt conditiile in care doarme tatal sau. Raducu spune ca tatal sau este intr-o stare buna, atat fizic cat si moral, dar nu inte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2979 seconds )