Libnet.ro
UNICEF

21:02

Vesti proaste pentru Cristi Borcea: ce a decis Tribunalul Bucuresti in legatura cu cererea de eliberare conditionata

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru Cristi Borcea: ce a decis Tribunalul Bucuresti in legatura cu cererea de eliberare conditionata

Fostul finantator al echipei Dinamo, Cristi Borcea, a ajuns din nou la inchisoare pe 8 februarie, cand a fost condamnat, alaturi de Radu Mazare, in dosarul retrocedarilor ilegale de plaje din Constanta. Avocatii sai au depus o cerere de eliberare conditionata, aratand ca Borcea s-a comportat exemplar si ar vrea sa fie eliberat. Cristi Borcea [] . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru bugetari. Tichetele de vacanta ar putea fi folosite doar in extrasezon

Bugetarii vor primi din partea statului tichete de vacanta si anul acesta, dar ele ar putea fi folosite doar in extrasezon. Cu alte cuvinte, ei ar putea fi nevoiti sa se bucure de beneficiile primite din partea statului nu in perioada concediilor, ci, posibil, doar din septembrie incolo. Tichetele de vacanta ar putea fi folosite [] .

OPINII Noul program Prima Casa aduce vesti proaste pentru rentieri

Noul program Prima Casa aduce vesti proaste pentru rentieri, pentru ca este foarte posibil ca noul program de subventionare a celor care doresc sa devina proprietari de locuinte sa mute o felie consistenta din segmentul chiriasilor in cel al debitorilor pentru ca in noua sa formula Prima Casa este mult mai atractiva.

Cristi Borcea ramane in penitenciar. Tribunalul Bucuresti i-a respins definitiv cererea de eliberare conditionata

Tribunalul Bucuresti a respins definitiv joi cererea fostului finantator al clubului Dinamo Cristian Borcea de a fi eliberat conditionat din Penitenciarul Rahova. Tribunalul a respins contestatia depusa de.

Dupa 3 luni de inchisoare, Cristi Borcea cere sa fie liberat conditionat

Condamnat definitiv, in luna februarie, la 5 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale de pe litoral, Cristi Borcea cere sa fie liberat conditionat dupa doar 3 luni de puscarie. Tribunalul Bucuresti este asteptat sa pronunte joi o decizie definitiva dupa ce, acum 2 luni, instanta a respins cererea de liberare conditionata a fostului actionar de la Dinamo Bucuresti.

Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Este vorba de fosta sa sotie, Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a facut marturisiri socante! Aceasta a dezvaluit ca a suferit de hepatia A.

Cristi Borcea ar putea iesi mai repede din inchisoare. Decizia care ar putea schimba totul

Cristi Borcea va ajunge in cateva zile, omul de afaceri va ajunge din nou in fata magistratilor, cu o propunere de eliberare conditionata. Soarta lui Cristi Borcea va fi din nou in mainile magistratilor.

Vesti proaste despre pensii, de la un economist: Cei care cotizeaza intregul stagiu pierd

Un economist aduce vesti proaste celor care cotizeaza la pilonul 1 de pensii. Ordonanta de Urgenta 114, care permite incetarea platii la pilonul 2 si transferul a 3,75% din venit la sistemul public de pensii distruge un proiect si genereaza si mai mult risc sistemic si dezechilibre macroeconomice ireversibile, sustine Cristian Paun. Vesti proaste despre [] .

Vesti bune pentru elevii din Capitala. Se dau bani de la primarie pentru toti copiii

Elevii din Capitala vor putea beneficia in continuare de un voucher dat de Primaria Generala a Municipiului Bucuresti care contribuie la imbunatatirea sanatatii acestora. Din bugetul local a fost alocata o suma frumusica pentru copii. Primaria Capitalei continua programul Smile, prin care aloca, sub forma de vouchere, o anumita suma elevilor cu varste cuprinse intre [] .

Mircea Negulescu si Giluela Diaconu au fost facuti praf de o judecatoare de la Tribunalul Bucuresti

Fostul procuror Mircea Negulescu si procuroarea Giluela Diaconu sunt facuti praf de o judecatoare de la Tribunalul Bucuresti. Aceasta spune, in motivarea achitarii lui Vasile Blaga, publicata la doi ani de la.

Cristi Borcea ar putea fi eliberat joi din Penitenciarul Jilava

Cristian Borcea a cerut, joi, Tribunalului Bucuresti sa fie eliberat conditionat, dupa ce a executat aproape patru luni din pedeapsa de 7 ani si 6 luni de inchisoare. Judecatorii de la Tribunalul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )