Libnet.ro
UNICEF

20:00

Live Video. Austria Romania 2-3, in Liga Natiunilor. Tricolorii conduc la Klagenfurt! Alibec, Grigore si Maxim au marcat pentru prima victorie a lui Radoi

Playtech Playtech,
Live Video. Austria Romania 2-3, in Liga Natiunilor. Tricolorii conduc la Klagenfurt! Alibec, Grigore si Maxim au marcat pentru prima victorie a lui Radoi

Min. 90: Sutul lui Stanciu este retinut de portarul austriecilor. Min. 81: GOL Austria! 2-3. Gazdele reduc din handicap dupa reusita lui Onisiwo, cu o lovitura de cap. Min. 79: Sutul lui Grealish este deviat in corner. Min. 70: GOOOOOOL Romania!!! 3-1 pentru tricolori la Klagenfurt, contra Austriei. Maxim a marcat cu un lob spectaculos. continuă pe Playtech

Romania-Austria, 3-2, in Liga Natiunilor. Tricolorii au deschis scorul in minutul 3

Romania a invins, luni, Austria, scor 3-2, in meciul disputat inetapa a doua a fazei grupelorLigii Natiunilor. Scorul a fost deschis de tricolori in minutul 3 de atacantul Denis Alibec, care a.

LIVE Austria - Romania. Gol de generic marcat de Maxim!

Luni seara, de la 21:45, transmitem live text in aceasta pagina meciul Austria - Romania din Liga Natiunilor.

Romania continua aventura in Liga Natiunilor. Ce schimbari ar pregati Mirel Radoi pentru duelul cu Austria, dupa remiza cu gust amar in compania Irlandei de Nord

Echipa nationala de fotbal a Romaniei se pregateste de a doua partida din Liga Natiunilor. La al doilea meci cu Mirel Radoi in postura de selectioner, tricolorii vor infrunta Austria, luni, ora 21:45, pe.

Romania Irlanda de Nord live video online. Drama la debutul lui Radoi! Irlanda de Nord egaleaza in minutul 86

Min. 87: Sutul lui Alibec loveste bara! Min. 86: GOL Irlanda de Nord! Whyte egaleaza cu o lovitura de cap. Desi Irlanda de Nord joaca in doar 10 oameni. Min. 80: Sutul lui Puscas e respins de portarul britanic. Stanciu trage apoi mult peste poarta. Min. 68: Sutul lui Stanciu este respins de portarul advers.

Totul despre Austria Romania. Nu i-am mai invins de 34 ani!

Austria si Romania se infrunta, luni seara, in etapa secunda din Grupa 1 in Liga B din Liga Natiunilor.

VIDEO Liga Natiunilor: Bosnia, surpriza serii in deplasarea cu Italia - Rezultatele zilei

Bosnia-Hertegovina a oferit surpriza zilei in meciurile din Liga Natiunilor, dupa ce a remizat, scor 1-1, in deplasarea contra Italiei. Olanda a trecut la limita de Polonia 1-0), iar Cehia s-a impus in Slovacia cu 3-1. intra in material pentru a vedea rezultatele complete ale zilei.

VIDEO Liga Natiunilor: Germania vs Spania 1-1 Ibericii au egalat in minutul 90+6 (Rezultatele serii)

Germania si Spania au debutat cu o remiza in grupele Ligii Natiunilor, scor 1-1, intr-un meci in care oaspetii au egalat in prelungiri. Tot in prima etapa, Ucraina a invins Elvetia, Turcia a pierdut in fata Ungariei, iar Rusia s-a impus in fata Serbiei.

Liga Natiunilor, competitia care poate duce Romania la Cupa Mondiala din 2022. Toate calculele hartiei!

Romania se afla in fata unui nou inceput din toate punctele de vedere. Un nou selectioner pe banca tehnica, o noua editie de Liga Natiunilor, una la finalul careia putem fi mai aproape de turneul final di Qatar.

Romania vibreaza din nou alaturi de tricolori: De ce Liga Natiunilor are o miza uriasa

Pe Arena Nationala, pe un stadion gol, Romania intalneste, diseara ora 21. 45, Pro TV), Irlanda de Nord, in primul meci al noii editii din Liga Natiunilor.

Liga Natiunilor: Austria - Romania Selectionerul gazdelor: Ce trebuie sa facem este destul de simplu

Romania a ratat pe final de meci victoria contra Irlandei de Nord, iar acum se afla in fata testului numit Austria. Meciul de la Klagenfurt este de fapt ultima repetitie inainte de barajul de calificare la Euro 2020 contra Islandei. Confruntare va fi in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )