Libnet.ro
UNICEF

20:00

FCSB, CFR Cluj si FC Botosani si-au aflat adversarele din turul 3 preliminar al Europa League. Mourinho vine in Romania!

Playtech Playtech,
FCSB, CFR Cluj si FC Botosani si-au aflat adversarele din turul 3 preliminar al Europa League. Mourinho vine in Romania!

FCSB, FC Botosani si CFR Cluj si-au aflat marti adversarele din turul 3 preliminar al Europa League. Primele doua vor juca pe propriul teren, iar ardelenii in deplasare. Meciurile vor avea loc pe 24 septembrie, intr-o singura mansa. FC Botosani va avea un meci de gala in cazul in care va trece de macedonenii de . continuă pe Playtech

FCSB si FC Botosani si-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Europa League

FCSB si FC Botosani si-au aflat luni adversarele din turul 2 preliminar al Europa League. A fost o tragere norocoasa pentru ambele echipe, mai ales pentru moldoveni. Asta pentru ca vor avea ocazia sa joace pe propriul teren, iar adversarul nu este deloc de speriat. Chiar daca FC Botosani nu a fost pe lista capilor .

Europa League: Campioana CFR Cluj afla marti numele adversarei din turul trei preliminar

CFR Cluj isi afla, marti, de la ora 14:00, adversara din turul 3 preliminar al Ligii Europa, la tragerea la sorti de la Nyon.

Europa League: FC Botosani, posibil duel cu Tottenham - Cu cine ar putea evolua FCSB si CFR Cluj

Marti a avut loc, la Nyon, tragerea la sorti a partidelor din turul trei preliminar al Europa League. in cazul in care vor trece de Topola, respectiv KF Shkendija, FCSB si FC Botosani au aflat cu cine ar putea evolua in urmatorul tur al competitiei. Moldovenii nu au avut deloc noroc: posibil duel cu Tottenham, formatie pregatita de Jose Mourinho.

FC Botosani il poate aduce in Romania pe Mourinho. Ghinion pentru CFR Cluj si norocul cunoscut pentru FCSB

Vedeti mai jos ce au decis sortii pentru turul 3 preliminar al Europa League, faza a competitiei unde o avem deja calificata pe CFR Cluj, echipa ajunsa aici dupa eliminarea suferita in turul 2 preliminar din Champions League. FC Botosani si FCSB ar juca pe teren propriu daca trec de turul 2 preliminar in Europa League.

Se destrama CFR Cluj? inca un jucator pleaca: turcii au facut anuntul

Jurnalistii din Turcia sustin ca formatia Samsunspor a obtinut acordul de la CFR Cluj pentru a-l transfera Kevin Boli, fundas central. Se destrama clubul CFR Cluj? inca un jucator pleaca de la echipa: turcii au facut anuntul Un jucator de la clubul CFR Cluj va pleca in Turcia. Potrivit presei turce, Samsunspor a ajuns la un .

Asa am trait CFR Cluj - Sepsi

CFR Cluj a revenit in campionat dupa socul de la mijlocul saptamanii, cand echipa din Gruia a fost eliminata dramatic din Champions League. Partida CFR Cluj - Sepsi a fost live text in aceasta pagina de la ora 21:00.

DigiSport: inca un ghinion pentru CFR Cluj! A ratat sansa sa joace direct in play-off-ul Europa League

CFR Cluj va juca in turul 3 preliminar al Europa League, dupa ce a fost eliminata in runda secunda a calificarilor Champions League de Dinamo Zagreb, scor 2-2 5-6, dupa loviturile de departajare).

Ce sansa a ratat CFR Cluj! Programul meciurilor din turul 3 preliminar al Champions League

Luni a avut loc la Nyon tragerea la sorti a meciurilor din turul 3 preliminar al Champions League, faza a competitiei unde campioana Romaniei, CFR Cluj, a ratat la mustata prezenta.

Penalty ratat, specialitatea casei la CFR Cluj

CFR Cluj a remizat, scor 0 0, pe teren propriu cu Sepsi Sfantu Gheorghe intr-un meci in care Deac .

CFR Cluj Sepsi 0-0. Campioana nu-si revine

Doar pentru a doua oara in noua meciuri Sepsi Sf. Gheorghe a plecat neinvinsa de pe teren intr-un duel cu CFR Cluj. S-a intamplat, sambata seara, in meciul disputat in etapa a 2-a din CASA Liga 1.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )