Libnet.ro
UNICEF

07:30

Noi cazuri de Covid-19 la FCSB! Clubul a facut anuntul socant acum: cine are coronavirus din echipa

Playtech Playtech,
Noi cazuri de Covid-19 la FCSB! Clubul a facut anuntul socant acum: cine are coronavirus din echipa

FCSB are meci joi, de la ora 22:00, pe terenul celor de la Backa Topala, in turul 3 preliminar din Europa League. Misiunea formatiei lui Gigi Becali se anunta una absolut infernala. Asta pentru ca aproape intreg staff-ul echipei, in frunte cu Toni Petrea si Thomas Neubert, a fost deja confirmat ca infectat cu noul . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru toti elevii din Romania! Monica Anisie a facut anuntul inaintea inceperii scolii

Scoala chiar incepe dupa reguli noi. Desi cele mai multe dintre ele sunt incomode si, in general, anul 2020-2021 a inceput cu incertitudini, temeri si lipsuri, se anunta o raza de soare. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca transportul public va fi gratuit pentru toti elevii. Anuntul ministrului Monica Anisie, inainte inceperii scolii: transportul .

Nelu Tataru, clarificari despre numarul mare de noi cazuri Covid-19: Au fost raportate si cazuri de pe zilele anterioare

Recordul de noi cazuri de Covid-19 raportat miercuri de Grupul de Comunicare Strategica include si si cazuri neraportate din zilele anterioare, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Amintim ca peste 1. 700 de.

Cluj si Suceava, judetele cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19 Situatia in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 211 - continua sa fie in Capitala. Pe primul loc in topul judetelor, cu cele mai multe noi imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore, este Clujul, cu 99 de cazuri, si Suceava, cu 91 de cazuri.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, raportate in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 168 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri este Iasi. Cinci judete nu au raportat niciun nou caz, insa situatia nu este relevanta, pentru ca datele sunt valabile pentru o zi de duminica, atunci cand se fac mult mai putine teste.

Coronavirus Franta: 7.183 de noi cazuri in 24 de ore, dupa ce sambata a fost atins un nou record

Autoritatile sanitare franceze au raportat duminica 7. 183 de noi cazuri de Covid-19 in 24 de ore, o scadere fata de ziua precedenta cand bilantul zilnic al infectarilor a fost de 10. 561, relateaza Reuters.

in ce judet s-au inregistrat cele mai multe noi cazuri de COVID-19, dupa Bucuresti. Numar ridicat de infectari, raportat la numarul de teste

Numarul de noi infectari cu SARS-COV-2 ramane relativ constant. in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 1. 109 de noi cazuri. Acelasi lucru se poate spune si despre situatia la nivel judetean. in.

Vesti bune pentru toti romanii din diaspora! Klaus Iohannis a facut anuntul mult asteptat

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o noua lege pentru romanii din diaspora. Ce se intampla cu cetatenii Romaniei care locuiesc in alte tari?! Cum vor vota romanii din diaspora la alegerile parlamentare Pe 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar votul romanilor care locuiesc in alte tari a fost intotdeauna unul extrem de important. Din .

Adda a facut anuntul: Universul a lucrat si s-a intamplat ceva neasteptat

Adda este mai mult decat niciodata in vizorul internautilor, odata cu participarea la Asia Express. Ce veste a tinut sa impartaseasca solista cu cei care o urmaresc pe retelele de socializare si cum si-a bagat coada Universul in viata vedetei? Adda, anunt neasteptat. Cand ne mai contram Adda a fost la fel de transparenta cum .

Marinela de la Puterea Dragostei a primit cea mai buna veste. Este adevarat, chiar ea a facut anuntul

Puterea Dragostei, show-ul difuzat de Kanal D, a avut in doua sezoane adevarate frumuseti, cand vine vorba de concurente. Printre acestea s-a numarat si Marinela Mavrodin. Marinela de la Puterea Dragostei a primit cea mai buna veste Marinela Mavrodin, recunoscuta ca una din cele mai apreciate concurente, a aflat de curand ca va deveni mamica.

Ministrul Sanatatii: Numarul record de 1.713 noi cazuri de COVID-19 include si imbolnaviri neraportate in zilele anterioare

Romania a atins miercuri un nou record absolut al bilantului zilnic de COVID-19, fiind anuntate 1. 713 cazuri. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune insa ca acest numar include si imbolnaviri neraportate din zilele anterioare, fara a preciza despre cate astfel de cazuri este vorba.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )