Libnet.ro
UNICEF

01:05

Novak Djokovic, descalificat. Pe cine a lovit cu mingea in timpul meciului cu Pablo Carreno Busta

Playtech Playtech,
Novak Djokovic, descalificat. Pe cine a lovit cu mingea in timpul meciului cu Pablo Carreno Busta

In aceste zile are loc Turneul de Grand Slam, US Open, in Statele Unite ale Americii. Cap de lista la baieti se afla, pana ieri, Novak Djokovic. Dupa ultimul meci, din pacate, Djokovic se intoarce acasa fara trofeu. Novak Djokovic, descalificat de la US Open Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open dupa . continuă pe Playtech

VIDEO Soc la US Open: Novak Djokovic, descalificat dupa ce a lovit cu mingea o arbitra de linie

Momente incredibile la US Open: Novak Djokovic a fost descalificat de la Grand Slam-ul american in optimi dupa ce a lovit cu mingea o arbitra de linie. Gestul a venit imediat dupa ce sarbul si-a cedat serviciul, iar Pablo Carreno Busta trecuse in avantaj in primul set, scor 6-5.

Soc la US Open. Novak Djokovic descalificat dupa ce a lovit cu mingea o arbitra de linie

Liderul mondial si principalul favorit la castigarea US Open, sarbul Novak Djokovic, face obiectul unuia dintre cele mai controversate momente din istoria tenisului.

Prima reactie a lui Novak Djokovic dupa ce a fost descalificat de la US Open - Ce a spus liderul mondial

Stirea finalului de saptamana din sportul mondial a venit de la US Open, acolo unde Novak Djokovic a fost descalificat in faza optimilor dupa ce a lovit cu mingea o arbitra de linie. Suparat dupa incident, sarbul nu a participat la vreo conferinta de presa, dar a scris cateva randuri pe contul personal de Facebook.

Ilie Nastase sare in apararea lui Novak Djokovic: El e un baiat foarte linistit

Cunoscut drept unul dintre baietii rai ai circuitului in perioada sa de activitate, Ilie Nastase a comentat incidentul in care a fost implicat Novak Djokovic. Fostul lider al ierarhiei ATP este de parere ca sarbul nu ar fi trebuit descalificat de la US Open, iar in sprijinul afirmatiilor sale o aduce pe Serena Williams - a fost iertata de mai multe ori pentru diverse acte de indisciplina.

Novak Djokovic, liderul 1 ATP, descalificat dupa ce a lovit cu mingea in gat un arbitru

Novak Djokovic, cap de serie numarul 1 la US Open, a fost descalificat dupa ce a lovit cu minge o ar.

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open dupa un gest necugetat. Sportivul a pierdut toate punctele acumulate in turneu si trebuie sa plateasca o amenda de 20.000 de dolari (VIDEO)

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open din cauza unui gest nesportiv, pe care l-a comis in timpul duelului din optimi impotriva lui Pablo Carreno Busta. Jucatorul de tenis a lovit un arbitru cu mingea in g.

Ce se va intampla cu Novak Djokovic dupa incidentul de la US Open

Fara sa fi cunoscut gustul infrangerii in 2020, Novak Djokovic a parasit US Open-ul in optimi din cauza unui gest necugetat: a lovit cu mingea, neintentionat e adevarat, o arbitra de linie, iar supervizorul turneului l-a descalificat. Organizatorii de la Flushing Meadows au anuntat ce se va intampla acum cu liderul ierarhiei ATP.

Novak Djokovic si-a cerut iertare pentru incidentul provocat la US Open

Liderul mondial Novak Djokovic a reactionat dupa ce a lovit involuntar cu mingea in gat o arbitra de linie in timpul meciului cu Pablo Carreno Busta.

Soc la US Open. Favoritul turneului, Novak Djokovic, a fost descalificat. Reactia virala dupa aflarea deciziei

O veste socanta vine de la US Open. Principalul favorit al turneului de la New York, Novak Djokovic, a fost eliminat pentru un gest facut din greseala, declarat a fi nesportiv. Tenismenul a lovit un arbitru de linie iar oficialii au luat decizia de a-l descalifica.

Cat a fost de fapt amenda pe care a primit-o Novak Djokovic dupa descalificarea de la US Open 2020. Americanii au bagat si sporuri si s-a ajuns la o suma colosala!

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open 2020 dupa ce a lovit o arbitra de linie in primul set al partidei cu Pablo Carreno Busta. Gestul nesportiv al sarbului a fost taxat fara mila de oficialii USTA, care au aplicat cu strictete regulamentul. Djokovic a fost trimis acasa dupa incidentul de duminica seara .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )