Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, declaratie amuzanta despre Darren Cahill! Cum l-a caracterizat pe antrenorul australian

Playtech Playtech,
Simona Halep, declaratie amuzanta despre Darren Cahill! Cum l-a caracterizat pe antrenorul australian

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, locul 99 WTA, scor 6-3, 6-4. A fost un succes pentru care Simona s-a intrebuintat serios. Mai ales ca a fost tradata de serviciu, iar adversara ei a facut break de cinci ori in meci. Cu acest nou . continuă pe Playtech

FOTO Simona Halep si surpriza de la Roma: Acesta este cine cred eu?

Simona Halep se apropie de ziua debutului la turneul de la Roma, iar numarul doi mondial a postat pe Twitter o imagine cu surpriza de care a avut parte in cursul zilei de luni.

Simona Halep, intalnire de vis la Roma. Reactia superba a jucatoarei noastre

Simona Halep e gata de startul turneului de la Roma dupa o lunga pauza. Tenismena il va avea alaturi si pe Darren Cahill, care a fost nevoit sa intre in izolare imediat cum a ajuns la Roma. Simona Halep s-a reintalnit cu Darren Cahill dupa mai bine de 6 luni. Declaratiile sportivei despre turneul de .

Simona Halep Jasmine Paolini 6-3, 6-4, in turul 2 la Roma. Simona se califica, dar a fost nemultumita de joc

UPDATE, ora 15:07 Simona Halep a obtinut calificarea in turul 3 la WTA Praga, dupa ce a invins-o in minimum de seturi pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Simona a fost nemultumita de problemele pe care le-a avut la serviciu. Va juca in turul 3 cu invingatoarea dintre Amanda Anisimova si Dayana Yastremska.

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Roma. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep a revenit in circuitul WTA, dupa o pauza de fix o luna, dar demonstreaza ca isi pastreaza cea mai buna forma. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4, pentru a merge in turul 3 la WTA Roma. Si a reusit si cateva lovituri spectaculoase. in setul .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 3 la WTA Roma. Premiile au scazut dramatic din cauza pandemiei

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Este un succes firesc obtinut de Halep, in fata jucatoarei de pe locul 99 in clasamentul WTA. Calificarea intre ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensata cu un cec in .

Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la WTA Roma. Va fi un meci foarte complicat!

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, locul 99 WTA, scor 6-3, 6-4. Misiunea romancei va fi mult mai complicata in runda urmatoare. Va avea de infruntat o adversara de top pentru accederea in sferturile de finala. O va infrunta pe invingatoarea dintre Amanda Anisimova .

Surpriza uriasa la Roma! Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la turneul de la Roma, de categorie Premier 5. Surpriza in partida dintre Anastasija Sevastova si Jasmine Paolini, din turul 1 al competitiei. Jucatoarea din Italia, locul 99 WTA, a reusit sa obtina victoria, scor 6-2, 6-3. Desi este considerata o specialista pe zgura si este si mai .

Italian Open 2020. Cand joaca Simona Halep primul meci

Italian Open 2020 se desfasoara al Roma, in perioada 14 - 21 septembrie. Simona Halep este favorita competitiei si va juca direct in turul al doilea. Simona Halep va juca impotriva castigatoarei.

Simona Halep a facut un cadou de 300.000 de euro. Bijuteria care ia ochii tuturor

In 2016, Simona Halep devenea campioana unei mari iubiri si promitea ca acolo este abia inceputul unei cariere glorioase. in 2019, Arena Nationala era deja prea mica pentru ea. Reusite peste reusite si bani pentru a-i intoarce cu lopata, insa nu arunca cu ei in stanga si-n dreapta. Cu ajutorul lor isi surprinde si apropiatii.

Simona Halep i-ar fi facut tatalui ei un cadou spectaculos. Cu ce a vrut sa-l surprinda pe Stere Halep

Simona Halep, numarul 2 WTA, va juca saptamana viitoare la turneulde la Roma. Se pare ca inainte de competitie a vrut sa isi surprinda tatal cu un cadou extravagant. Simona Halep i-ar fi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )