Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sorana Cirstea, eliminare dramatica de la US Open! A avut trei mingi de meci, dar a ratat calificarea in optimi

Playtech Playtech,
Sorana Cirstea, eliminare dramatica de la US Open! A avut trei mingi de meci, dar a ratat calificarea in optimi

Sorana Cirstea a fost invinsa in turul 3 de la US Open, dupa o partida absolut dramatica impotriva Karolinei Muchova. A fost 3-6, 6-2, 6-7 7), cu un set decisiv in care Sorana Cirstea a avut 5-3. Mai mult, a ratat trei mingi de meci legate in tiebreak, dar Muchova a reusit sa le anuleze . continuă pe Playtech

Sorana, esec incredibil la US Open: A irosit trei mingi de meci intr-un duel sufocant

Singura reprezentanta a Romaniei ramasa in competitie pe tabloul feminin a fost eliminata dupa o confruntare incredibila in care avea victoria in buzunar, in tiebreak-ul setului decisiv.

Sorana Cirstea o elimina pe Konta la US Open

Sorana Cirstea a reusit surpriza serii zilei de joi de la US Open, invingand-o in turul al doilea pe favorita a noua, Johanna Konta,in trei seturi. In turul al treilea, romanca o va intalni pe cehoaicaKarolina Muchova, cap de serie numarul 20.

Sorana Cirstea face furori la US Open. Ce a povestit iubita lui Ion Ion Tiriac dupa ce a batut o super jucatoare

Sorana Cirstea se afla printre jucatoarele de tenis care au acceptat sa se afle pe teren la US Open, chiar si in vremurile acestea. Ce a povestit iubita lui Ion Ion Tiriac dupa ce a batut o jucatoare cu renume? Sorana Cirstea, detalii despre meciul contra britanicei Johanna Konta Sorana Cirstea a reusit sa se .

Sorana Cirstea, socata de conditiile de la US Open: Nu mai putem continua asa

Sorana Cirstea a adus marti prima victorie romaneasca de la US Open 2020. A fost un succes in fata americancei Christina McHale, scor 6-4, 7-5. in turul doi al competitiei de la New York, Sorana o va infrunta pe Johanna Konta, favorita numarul 9 a competitiei. Jucatoarea din Romania s-a declarat extrem de surprinsa de .

US Open: Sorana Cirstea, eliminata de Karolina Muchova dupa ce a ratat trei mingi de meci

A servit pentru calificarea in optimi, iar in tiebreak-ul decisivului a avut chiar trei mingi de meci. Sorana Cirstea a ratat prea multe sanse in meciul jucat impotriva Karolinei Muchova, iar aventura de la US Open s-a oprit in turul al treilea. Meciul de doua ore si 16 minute a fost castigat de sportiva din Cehia, scor 6-3, 2-6, 7-67).

Sorana Cirstea a ratat trei mingi de meci si o sansa uriasa sa ajunga in optimi la US Open

Infrangere greu de digerat pentru Sorana Cirstea, sambata, in meciul din turul 3 la US Open impotriva slovacei Karolina Muchova.

US Open: Sorana Cirstea, in turul trei dupa ce a invins-o pe Johanna Konta, a noua favorita

Sorana Cirstea a facut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale din ultima perioada, a intors soarta partidei cu britanica Johanna Konta 13 WTA, cap de serie nr. 9) si s-a impus cu 2-6, 7-65), 6-4, dupa un meci care a durat doua ore si 51 de minute.

Sorana Cirstea, fericita ca joaca din nou dupa pauza impusa de pandemie

Sorana Cirstea, calificata in turul al treilea la US Open, dupa o victorie in trei seturi in fata britanicei Johanna Konta, a noua favorita, 2-6, 7-65), 6-4, a declarat ca este bucuroasa ca joaca din nou dupa lunga pauza impusa de pandemia de coronavirus.

Asa am trait Sorana Cirstea - Karolina Muchova in turul 3 la US Open

Sorana Cirstea rateaza o sansa uriasa la US Open in meciul din turul 3 cu Karolina Muchova.

Sorana Cirstea este in culmea fericirii. Comparatia superba cu Serena Williams

Sorana Cirstea este singura jucatoare din Romania care ramane in cursa la US Open 2020 in proba de simplu. Va juca astazi in turul 3, impotriva Karolinei Muchova, din Cehia, locul 26 WTA. Partida va avea loc in jurul orei 19:30. Iar Sorana are toate motivele sa aiba un moral ridicat. Asta dupa victoria de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )