Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ultimatum pentru Ianis Hagi. Presa din Scotia a facut anuntul trist

Playtech Playtech,
Ultimatum pentru Ianis Hagi. Presa din Scotia a facut anuntul trist

Ianis Hagi a fost lasat pe banca de rezerve de selectionerul Mirel Radoi la ultimul meci al Nationalei, Acest lucru a fost semnalat si de presa scotiana, lucru care cam da peste cap calculele de la echipa de club. Ultimatum pentru Ianis Hagi Ianis Hagi, vedeta lui Rangers, a fost lasata pe margine, la ultimul . continuă pe Playtech

Rival pentru Ianis Hagi. Steven Gerrard s-a saturat si ii aduce inlocuitor romanului

Ianis Hagi a avut un start de sezon mult sub asteptarile pe care le aveau Steven Gerrard si conducatorii lui Rangers. Fotbalistul produs de Viitorul Constanta a marcat un gol in cele sapte partide pe care le-a disputat in acest sezon. Fara sa ofere vreo pasa decisiva. Singura reusita a venit cu o finalizare din .

Ianis Hagi, reactia prin care a lasat pe toata lumea fara replica! Ce a spus despre echipa nationala

Ianis Hagi a avut o afirmatie total neasteptata inaintea partidei cu Austria, din etapa a doua a Ligii Natiunilor. Fotbalistul lui Glasgow Rangers a declarat ca partida din aceasta seara, de la Klagenfurt, este una mai usoara decat cea contra Irlandei de Nord. Vineri, tricolorii au dominat categoric partida, chiar si cu evolutia modesta a .

Vesti bune pentru toti romanii! Orasul din Romania care ne aduce cinste la Capitala Europeana a Inovarii 2020

Alaturi de Milano, Valencia, Viena si alte 8 orase europene, Clujul a ajuns, datorita dezvoltarii pe care a cunoscut-o in ultimii ani, in finala competitiei pentru titlul de Capitala europeana a inovarii 2020, iar daca va iesi castigator la sfarsitul acestei luni va primi un premiu in valoare de 1 milion de euro. Pentru mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )