Libnet.ro
UNICEF

07:30

Acer ConceptD 3 (CN315-71) - Laptop pentru cei care vor o acuratete a culorilor foarte buna (TECH REVIEW)

Adevărul Adevărul,
Acer ConceptD 3 (CN315-71) - Laptop pentru cei care vor o acuratete a culorilor foarte buna (TECH REVIEW)

Acer conceptD 3 este un laptop dedicat creatorilor de continut, care se bucura de un ecran excelent, peste media celor intalnite de obicei. continuă pe Adevărul

ORBAN: Cadrele didactice sa se adapteze incat sa poata sa predea si pentru copiii din clasa si pentru cei care urmaresc lectii online

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, ca trebuie sa se adapteze cadrele didactice la noua situatia generata de pandemie astfel incat sa poata preda si pentru copiii din clasa si pentru care urmaresc lectiile online. El a precizat ca in timpul verii zeci de mii de cadre didactice au urmat cursuri pentru cresterea competentelor digitale, conform news. ro.

Costel Alexe: Prin stimulentul propus pentru profesori, PSD vrea sa creeze perceptia ca ei sunt cei care dau tot timpul Nu putem sa consideram mita faptul ca dascalii ar primi un stimulent (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului, sustine ca PSD incearca sa le creeze romanilor perceptia ca ei sunt cei care dau tot timpul, registru in care a incadrat si propunerea social-democratilor privind.

Atentie, romani! Se dau bani de la stat pentru cei nascuti intre acesti ani. Care e suma primita

Ca sa incurajeze activitatea sportiva printre copiii nascuti intre 1 ianuarie 2005 si 31 decembrie 2014, Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta prin care sa acorde fiecarui copil ce se va inscrie la un club sportiv, pentru a practica sport de performanta, un voucher care valoreaza 300 de lei. Se dau bani pentru copiii nascuti .

Horoscopul dragostei septembrie 2020. Zodiile care vor cunoaste oameni noi

Prima luna a toamnei lui 2020 este incarcata de aspecte astrale, iar cele mai multe dintre ele sunt dinamizante. Pentru nativii care incearca sa intoarca norocul in favoarea lor in a doua parte a acestui an, vor exista multe oportunitati in acest sens, dar vor exista si persoane pentru care aceste configuratii astrale pot fi .

Horoscopul toamnei 2020. Schimbari majore pentru zodii. Gemenii vor avea succes pe plan profesional

Anul 2020 a fost unul agitat pentru majoritatea nativilor, dar lunile de toamna vin cu noroc si schimbari pozitive pentru mai multe zodii. Gemenii, de exemplu, vor avea succes pe plan profesional. Afla si tu ce-ti rezerva astrele: bani, dragoste, sanatate sau cariera? Horoscop de toama, 2020 Toamna aceasta nu se va schimba doar culoarea .

Vesti proaste pentru romanii care muncesc in industria auto. Un producator gigant anunta concedieri masive

Un producator gigant de componente auto are vesti proaste pentru mii de angajati. Continental AG, care are in Romania peste 20. 000 de angajati, extinde concedierile planificate anterior si anunta ca ar putea renunta la peste 30. 000 de posturi din intreaga lume. Se anunta vremuri grele pentru romanii care muncesc in industria auto. Un mare producator .

Spectacolele de teatru sau concertele in spatiu inchis nu vor avea pauza, minim 3 metri intre scena si spectatori, cate un scaun liber si masca de protectie in permanenta pentru cei din sala. Masurile, in Monitorul oficial

Salile de teatru si concerte se vor deschide, dar sunt anumite masuri ce vor trebui respectate. Conform unui ordin publicat in Monitorul oficial, la intrare va fi verificata temperatura, se va purta masca pe tot parcursul spectacolui si vor fi scaune libere. Setul de masuri ce trebuie respectat este destul de lung.

Coronavirus Franta: Testare gratuita pentru Covid, pe strazile din Paris, incepand de luni

Toti cei care vor sa isi faca testul pentru Covid o pot face, incepand de luni, in cateva centre amenajate pe strazile din Paris. Testarea este gratuita, relateaza Mediafax.

Campanie electorala alegeri locale 2020. Ce nu au voie sa faca cei care candideaza

Campania electorala pentru alegerile locale din 2020 a inceput din data de 26 august, ora 07:00. Scrutinul este programat pentru duminica, 27 septembrie, zi pana la care candidatii trebuie sa-i convinga pe.

Campanie electorala alegeri locale 2020. Ce nu au voie sa faca cei care candideaza

Campania electorala pentru alegerile locale din 2020 a inceput din data de 26 august, ora 07:00. Scrutinul este programat pentru duminica, 27 septembrie, zi pana la care candidatii trebuie sa-i convinga pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )