Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai periculoase sosele din UE sunt in Romania. Care sunt cele mai sigure

Playtech Playtech,
Cele mai periculoase sosele din UE sunt in Romania. Care sunt cele mai sigure

Din nefericire, Romania are cele mai periculoase sosele din Europa, conform unei statistici, bazate pe numarul de accidente produse anul trecut. Tara noastra a inregistrat o scadere importanta in ultimii 10 ani, dar chiar si asa se situeaza la mare distanta de media de accidente inregistrate in Uniunea Europeana. Romania, tara cu cele mai periculoase drumuri . continuă pe Playtech

Cele mai nocive alimente din lume. Nutritionistii nu vor sa auda de ele

Expertii au intocmit o lista de aminete pe care ar trebui sa le evitam din cauza faptului ca sunt nocive pentru organism. Vorbim despre produse procesate, ingrediente si substante chimice pe care nutritionistii nu le consuma niciodata. Care sunt cele mai nocive alimente pentru consum Alimentele, indiferent de natura lor, vegetala, animala sau mixta, sunt .

Top 10 cele mai bune filme de razboi pe care trebuie sa le vezi

Evenimentele petrecute in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial sunt cu adevarat demne de film. Si multe filme s-au facut pentru a documenta anumite momente ale ingrozitoarelor lupte. Marile.

CELE MAI TARI BANCURI DIN SALA DE JUDECATA: Inculpat, sa stii ca pentru marturie mincinoasa te asteapta pana la sase luni de inchisoare!

Te cunosc de undeva La tribunal, judecatorul: -Si vreti sa sustineti ca atunci ati crezut ca portmoneul gasit va apartine? -Portmoneul nu, dar bancnotele imi pareau cunoscute Marturie.

Cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu se afla in top 5

Cea mai otraitoare substanta cunoscuta de om este toxina botulinica. Aceasta este de milioane de ori mai puternica decat cianura, considerata de catre oameni una dintre cele mai periculoase otravuri. Care este cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu sunt in top 5 Cea mai otravitoare substanta de pe pamant este toxina .

Cantitatea de acizi trans din alimente - cele mai nocive grasimi, prezente in produsele de patiserie, mezeluri, margarina, fast food si chipsuri - va fi limitata. Legea, promulgata de Klaus Iohannis

Toti producatorii de alimente de pe piata din Romania - cei autohtoni si cei care exporta produse in tara noastra - vor trebui sa limiteze drastic cantitatea de acizi grasi trans nesaturati din alimente. Legea adoptata de Parlament la finalul lunii trecute a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Acizii trans sunt cele mai nocive grasimi din alimente, considerate responsabile pentru declansarea unor afectiuni boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, diabet, cancer sau Alzheimer) ce provoaca anual 50. 000 de decese in Europa si in jur de 3. 000 in Romania.

O stea care a explodat la 65 de ani-lumina de Pamant ar fi putut declansa una dintre cele mai mari extinctii in masa

Pe masura ce perioada Devonianul tarziu a continuat, din ce in ce mai multe fiinte au disparut, culminand cu una dintre cele mai mari extinctii in masa pe care planeta noastra a cunoscut -o vreodata, cu aproximativ 359 de milioane de ani in urma, potrivit Business Insider.

Mai vorbeste cineva la telefonul fix? Depinde pe cine intrebi. Judetele cu cele mai multe conexiuni fixe si topul vorbitorilor fix-fix

Probabil ca nepotii nostri vor citi despre el doar in cartile de istorie a tehnologiei. in nici 20 de ani de la aparitia telefoanelor mobile in Romania, posturile fixe au devenit o raritate care pe unii mai degraba ii incomodeaza decat sa-i ajute. Potrivit datelor Institutului National de Statistica, consultate de HotNews. ro, in Romania sunt putin peste 17 posturi fixe de telefon la 100 de familii. Cele mai multe le are Capitala, urmata de judetele Timis si Sibiu. La polul opus, in topul judetelor cu cele mai putine conexiuni fixe, regasim Teleorman si Giurgiu, cu mai putin de 10 conexiuni fixe100 de familii. Vezi in text si judetele de unde se vorbeste cel mai mult la telefonul fix.

Horoscop septembrie 2020. Care sunt cele mai norocoase zile pentru fiecare zodie

Ziua din saptamana in care te-ai nascut pune amprenta asupra felului tau de a fi. Daca unii au darul cuvantului ori al vietii, altii sunt facuti sa fie lideri sau doar sa se lase calauziti de vant. Cum detaliile fac diferenta, si zilele norocoase cern unii oameni de ceilalti, iar astrele ne arata cine are .

De ce au paianjenii sange albastru si de ce danseaza. Cele mai uimitoare curiozitati despre arahnidele din Romania

In prezent, exista peste 40. 000 de specii de paianjeni care au fost identificate, arahnidele reusind sa se extinda pe toate continentele cu exceptia Antarcticii. Cu diferite forme, culori, fiecare avand aspectul si caracteristicile unice, cercetatorii au treaba grea in a descoperi cate tipuri de paianjeni exista pe pamant. Pana atunci, detaliile despre ei raman certe, .

Cele mai bune bauturi intr-o vara calduroasa. Retetele simple: protejeaza si dintii

Va prezentem mai jos idei de retete de racoritoare sanatoase. Acestea sunt cele mai bune bauturi pentru o vara caduroasa. Pe timp de vara se cunoaste faptul ca o hidratare corecta pastreaza sanatatea intregului corp, inclusiv a dintilor. Acestea sunt cele mai bune bauturi pentru o vara calduroasa. Sunt simple si protejeaza si dintii in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )