Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este iubitul fetei lui Ion Tiriac. Ce surpriza: apare atat de rar in imaginile blondei

Playtech Playtech,
Cine este iubitul fetei lui Ion Tiriac. Ce surpriza: apare atat de rar in imaginile blondei

Ion Tiriac este unul dintre cei mai avuti romani, dar marea lui bogatie sunt copiii. Doar unul dintre ei a preferat o legatura cu mass-media, in timp ce ceilalti s-au ferit prin tari straine de ochii presei si de gura lumii. Dar tocmai cand te ascunzi, mai tare starnesti atentia asupra ta. Iar daca mezina . continuă pe Playtech

Cine este Simona Bucura Oprescu, deputata PSD infectata cu noul coronavirus

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a anuntat marti dimineata ca a fost infectata cu SARS-CoV-2. Ea a precizat ca este internata la Spitalul din Mioveni si ca starea sa este stabila. Cine este.

Cine este castigatorul Ferma 2020. Nimeni nu se astepta sa fie chiar el

Ferma. Oraseni vs Sateni a revenit in acest an pe micul ecran cu noi reguli, noi provocari si concurenti alesi pe spranceana. Cu toate ca strategiile au inceput sa se contureze, iar majoritatea concurentilor stiu deja ce traiectorie sa urmeze pentru a ajunge la marele premiu, castigatorul sezonului 2020 inca nici nu a intrat in .

Cine este Maurice Munteanu de la Bravo, ai stil! si cum a ajuns el atat de cunoscut

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri de moda din Romania. Este fashion editor la revista Elle Romania, una dintre cele mai de renume reviste din tara cand vinde vorba de ultimele stiri din lumea modei. Maurice a fost intotdeauna pasionat de moda si a decis sa-si faca o cariera din asta. in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )