Libnet.ro
UNICEF

14:00

Demisie surpriza din Pro TV! Prezentatoarea jurnalului pleaca la televiziunea lui Sarbu!

Playtech Playtech,
Demisie surpriza din Pro TV! Prezentatoarea jurnalului pleaca la televiziunea lui Sarbu!

Din data de 1 septembrie a. c. , in peisajul media romanesc a intrat un nou proiect care promite mult mai mult, decat ofera acum, iar garantia succesului sta in numele celui care detine proiectul, si anume Adrian Sarbu. Dupa 10 ani, renunta la PRO TV pentru Aleph News Noul proiect demarat de parintele PRO TV, Adrian . continuă pe Playtech

Unde se filmeaza Ferma 2020. Locatia aleasa de PRO TV e foarte aproape de Bucuresti

Incepe un nou sezon Ferma, iar locatia si concurentii de anul acesta au surprins pe toata lumea. Unde se va filma cunoscuta emisiune de la Pro TV? Ferma 2020: Unde se filmeaza? Noul sezon al show-ului Ferma se apropie cu pasi repezi. Cunoscuta emisiune va reveni pe micile ecrane pe data de 8 septembrie si .

Surpriza in TV! A plecat de la Pro TV la noul post al lui Adrian Sarbu

Adrian Sarbu, fostul CEO de la Pro TV, si-a deschis o televiziune de stiri. Aceasta se numeste Aleph News si a inceput sa emita de astazi, 1 septembrie. A cooptat fosti angajati din Pro.

PRO TV, anunt de ultima ora! Au intrat pe piata de sanatate din Romania

Pro TV vine cu o surpriza uriasa pentru fanii trustului! Romanii pot lua la cunostinta diferite sfaturi despre sanatate chiar de la postul lor iubit. Pro TV intra pe piata de sanatate din Romania Sanatatea este unul dintre cele mai aprinse si discutate subiecte ale vremurilor noastre, iar pentru a oferi romanilor inca o perspectiva .

Cu ce se ocupa Smiley dupa ce Vocea Romaniei a fost scoasa din grila PRO TV. Asa are grija de familia lui!

Vocea Romaniei a fost scoasa din grila Pro TV, iar juratii si moderatorul au fost nevoiti sa-si gaseasca alte proiecte. Cu ce se ocupa acum Smiley? Vocea Romaniei, scoasa din grila Pro TV. Cu ce se ocupa acum Smiley? Cunoscutul cantaret a ramas fara Vocea Romaniei, dar a gasit alte surse de venit. Smiley trage .

O luna de cand e mamica! Vedeta PRO TV a povestit prin ce trece: E un sport de performanta

Oana Tache l-a nascut pe Petru Lucas, pe data de 1 august. La o luna de la nastere, vedeta Pro TV isi aniverseaza bebelusul. Cum este experienta de mama, dar si cum s-a adaptat in noua postura, Oana Tache a povestit in primul interviu de dupa nastere. O luna de cand Oana Tache mamica! Pentru .

Andreea Esca vorbeste deschis despre cancer. Marturisiri nestiute din viata vedetei PRO TV

Andreea Esca sare in ajutorul celor aflati la nevoie si acum le sprijina pe femeile nevoiase ca sa-si faca gratuit testele care le-ar putea spune daca sufera sau nu de cancer de col uterin sau de cancer la san. Andreea Esca vorbeste deschis despre cancer Astfel, o caravana va ajunge chiar in zonele defavorizate din .

Asia Express e nimic! Pro TV ne-nvata arta supravietuirii in sistemul spitalicesc din Romania

Cel mai apreciat post de televiziune din Romania, Pro TV, lanseaza in acesta toamna si cel mai spect.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )