Libnet.ro
UNICEF

01:05

HDMI 2.1, poate cel mai important salt de la inventarea standardului: de ce sa faci tranzitia

Playtech Playtech,
HDMI 2.1, poate cel mai important salt de la inventarea standardului: de ce sa faci tranzitia

HDMI sau High Definition Media Interface este cea mai populara interfata pentru transfer de continut media si tocmai a beneficiat de upgrade important. De cele mai multe ori, interfetele noi. continuă pe Playtech

IONUT STROE: Romania gazduieste cel mai important eveniment atletic din Europa, dupa pandemie

Ministrul Tineretului si sportului, Ionut Stroe, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, cu ocazia inceperii Campionatelor Balcanice de Atletism pentru seniori in aer liber, ca este important faptul ca Romania organizeaza cel mai important eveniment de atletism din Europa dupa perioada de pandemie.

Cel mai important studiu despre pandemie: ce cred oamenii, in Europa

Pentru cea mai mare parte a pandemiei, fiecare a tara a implementat diferit masurile de preventie si control. Un nou studiu atrage atentia asupra reactiei populatiei la acele masuri in.

Placinta cu pere, reteta usoara din cel mai bun fruct de toamna!

Placinta cu pere este un desert foarte gustos si usor de preparat, preluat dupa reteta Sandei Marin, autoarea unei celebre carti de bucate din Romania. Mod de preparare placinta cu pere Perele se curata, se indeparteaza samburii, se taie in sferturi si se inabusesc in unt cu putin zahar si scortisoara pisata dupa gust. Se .

Programul Noua Casa 2020. Care este cel mai ieftin credit pentru romani

Programul Noua Casa 2020 a luat startul pe 1 septembrie iar bancile si-au prezentat deja ofertele pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. Iata care este cel mai ieftin credit pentru romani! Noua Casa 2020. La ce banca ai cel mai ieftin credit Dupa succesul incredibil pe care l-a avut Prima Casa, autoritatile .

Cel mai scump viraj la stanga

Podul catre nicaieri. Pasajul care se opreste intr-un mal de pamant. Peste 240 de milioane de lei doar ca traficul sa treaca peste soseaua Virtutii si sa nu mai fie un semafor pentru virajul la stanga la intersectia Ciurel. Un proiect pe care primarul Firea il tot anunta a fi gata de prin 2017 si a carui utilitate este cel putin discutabila. Pana cand va fi gata restul proiectului ce presupune o strapungere - un nou bulevard - pana la autostrada A1, podul de la Ciurel va ramane doar cel mai scump viraj la stanga din Romania.

Lovitura data de fratii Dedeman in plina pandemie: cel mai iubit magazin isi arata forta

Fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, cel mai mare retailer local de bricolaj si cel mai mare business dezvoltat de antreprenori romani, inaugureaza pe 18 septembrie cel mai.

Ce nu s-a vazut la TV la meciul Simonei Halep. Cel mai amuzant moment: ce i-a spus arbitra

Simona Halep a bifat o calificare facila in semifinalele turneului de la Roma. Yulia Putintseva s-a retras din cauza unei accidentari la 6-2, 2-0 in favoarea romancei. Halep nu a fost deloc incantata cand a vazut ca adversara ei a decis sa abandoneze lupta. Romanca ar fi vrut sa mai stea pe teren, in conditiile .

Bucurestiul ramane orasul cu cel mai mare numar de imbolnaviri Covid-19. Multe cazuri s-au inregistrat si in judetele Maramures si Bacau si Timis

Bucurestiul ramane orasul cu cel mai mare numar de cazuri noi de infectare cu COVID-19, urmat de Maramures, Timis si Bacau, potrivit raportarii transmise sambata, 19 septembrie, de Grupulde Comunicare.

Cel mai bizar lac din lume. Este roz, iar oamenii de stiinta au facut acum descoperirea uluitoare

Lacul Hillier, care este situat pe coasta de vest a Australiei, este unul dintre cele mai fascinante cateva lacuri roz de pe Terra. Privit din aer, lacul pare a arata ca o guma de mestecat. insa de ce are aceasta culoare? Cel mai bizar lac din lume in anul 2015, o echipa de cercetatori care .

Rares Bogdan: La locale, PNL va face cel mai mare scor din istoria ultimilor 30 de ani

Rares Bogdan a afirmat, vineri, la Antena 3, ca PNL va obtine la alegerile locale din 27 septembrie cel mai mare scor al sau din ultimi 30 de ani si va obtine un numar mai mult decat dublu de consilii judetene. Prim-vicepresedintele PNL a subliniat insa ca mobilizarea la vot va fi cheia castigarii alegerilor de catre liberali.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )