Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ce se intampla cu primarul PNL care si-a batut fiica si a filmat-o goala. Orice tara normala ar proceda asa

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu primarul PNL care si-a batut fiica si a filmat-o goala. Orice tara normala ar proceda asa

Dupa ce in mass media a aparut video-uri de dreptul socante, mai multe ONG-uri au depus plangere penala impotriva primarului din Sangeorz-Bai. Ce se intampla cu primarul care si-a batut fiica si a filmat-o goala Filmuletul socant in care primarul din Sangeorz-Bai isi pedepseste fiica dezbracata a strans milioane de vizualizari in doar doua zile. continuă pe Playtech

Dosar penal pe numele Margheritei de la Clejani! Pe cine a batut fiica Vioricai si a lui Ionita

Miercuri, Politia Capitalei a anuntat deschiderea unui dosar penal pentru lovire si alte violente pe numele unei femei, fiind acuzata ca a agresat doua angajate ale unei societati comerciale. Dosar penal pe numele Margheritei de la Clejani! De altfel, sursele G4Media. ro au precizat ca este vorba chiar despre Margherita de la Clejani, fiica artistilor Viorica .

Fosta sotie a primarului PNL care si-a umilit fiica dezbracata isi apara sotul! Ce s-a intamplat, de fapt

Fosta sotie a primarului PNL care si-a umilit fiica dezbracata sare in apararea sotului, Traian Ogagau. Sotia primarului din Sangeorz-Bai sustine ca fiica nu a fost afectata de acest incident de familie si acuza o actiune de denigrare in campania electorala a alegerilor locale 2020. Fosta sotie a primarului din Sangeorz-Bai sare in apararea lui, .

Mama mea e procuror. O sa muriti! VIDEO de la retinerea tinerei care a batut 9 persoane

Tanara, suprinsa intr-un clip video, in data de 11 septembrie in Constanta, in plina strada, a generat scene parca scoase din filmele americane. Conform informatiilor aceasta ar fi batut patru politisti, trei agenti de securitate si inca doua persoane. Mama mea e procuror. O sa muriti! Primele informatii, date de procurori, parca sunt scoase din .

Tanara de 22 de ani din Constanta care a batut patru politisti si trei agenti de paza ramane dupa gratii. Decizia este definitiva

Tanara de 22 de ani din Constanta care a batut noua persoane, intre care 4 politisti si 3 agenti de paza, ramane dupa gratii. Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a anuntat, miercuri seara,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )