Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mihai Gadea rupe tacerea despre absenta de la Antena 3! Ce s-a intamplat, de fapt, cu el si emisiunea lui

Playtech Playtech,
Mihai Gadea rupe tacerea despre absenta de la Antena 3! Ce s-a intamplat, de fapt, cu el si emisiunea lui

Mihai Gadea a fost marele absent din grila de programe ale Antenei 3 in ultima luna. Iar acest lucru a lasat loc de foarte multe speculatii, mai ales ca vorbim despre cel mai urmarit om al postului. Gadea este CEO al companiei media, iar emisiunea sa, Sinteza Zilei, are cele mai mari audiente. Iar oamenii . continuă pe Playtech

De ce a disparut Mihai Gadea de la Antena 3. Cu ce mahar din trust s-ar fi certat

Mihai Gadea a disparut de o luna din cadrul televiziunii Antena 3. Acesta nu a lipsit atat de mult niciodata in ultimii 10 ani, iar cei care il urmaresc sunt in stare de soc. Toata lumea se intreaba ce s-a intamplat cu celebrul realizator TV? Mihai Gadea a disparut de la Antena 3. Ce smecher .

Irina Loghin are COVID-19. Cantareata a ajuns la spital cu toata familia sa. Ce se intampla cu ei

Din ce in ce mai multe persoane publice sunt afectate de coronavirus. Printre acestea se numara si Irina Loghin, care rupe tacerea: rezultatul testului a venit pozitiv. Irina Loghin, despre infectarea cu noul COVID-19 Ion Cernea, sotul Irinei Loghin, si Ciprian, fiul acestora, au fost diagnosticati pozitiv cu noul COVID-19, iar asta o sperie pe .

Politia Romana rupe tacerea dupa intalnirea cu clanul Duduianu. Cum se scuza, de fapt, si ce se intampla cu demisia sefului

Dupa aparitia in presa a imaginilor cu seful Politiei Romane, seful Politiei Capitalei si unul dintre membrii clanului Duduianu, romanii au cerut demisia politistilor implicati in caz. in consecinta, Politia rupe tacerea si explica ce s-a intamplat, de fapt. Ce scuza are Politia Romana pentru intalnirea cu clanul Duduianu La priveghiul lui Emi Pian au .

Claudia Patrascanu rupe tacerea! Ce mesaje de amenintare primeste dupa divortul de Gabi Badalau

Claudia Patrascanu a ajuns la capatul puterilor. Vedeta primeste mesaje de amenintare dupa divortul de Gabi Badalau. Ce se intampla intre cei doi acum?! Bruneta rupe tacerea! in plin divort, Claudia Patrascanu este amenintata ca i se vor lua copiii Claudia Patrascanu este terorizata. Vedeta se plange de faptul ca, de cand s-a despartit de .

Marian Godina rupe tacerea dupa intalnirea politistilor cu interlopii: Cica s-a mers pe prevenire. Serios?

Marian Godina a criticat dur modul in care sefii Politiei Romane au explicat intalnirea care a avut loc intre politisti si membri ai clanului Duduianu, in cadrul conferintei de presa care a avut loc ieri. Marian Godina a rupt tacerea dupa intalnirea politistilor cu Duduienii: Cica s-a mers pe prevenire. Serios? in cadrul conferintei de .

EXCLUSIV Fiica nelegitima a milionarului Constantin Dinescu rupe tacerea. De ce vrea ca trupul barbatului sa fie deshumat

La numai o zi dupa inmormantarea omului de afaceri, in familia acestuia a izbucnit un scandal de proportii. Miza? Averea de peste 100 de milioane de euro. Fiica nelegitima a lui Constantin Dinescu vrea ca trupul milionarului sa fie deshumat Constantin Dinescu, unul dintre cei mai excentrici milionari din Romania, s-a stins din viata saptamana .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )