Libnet.ro
UNICEF

14:15

Pensii 2020. E cea mai buna decizie a Guvernului. Ce greseala fatala ar fi fost in Romania

Playtech Playtech,
Pensii 2020. E cea mai buna decizie a Guvernului. Ce greseala fatala ar fi fost in Romania

Majorarea pensiilor in 2020 este, de ceva timp, o problema intens discutata in media. Desi pensionarii au insistat pentru marirea veniturilor cu 40%, decizia luata de Guvern a fost cea mai buna pentru Romania, spun analistii. Pensii 2020. Majorarea pensiilor cu 14%, cea mai buna decizie Fitch Ratings, agentie de evaluare financiara, a explicat ca . continuă pe Playtech

Alegeri in cea mai buna dintre lumi

Ne-a ajuns din nou din urma sorocul alegerilor. Mai precis, a venit timpul sa ne cam hotarim pe cine trimitem in fotoliile de primar. Nici nu a inceput bine campania candidatilor si gaurile din cascaval se vad mari, cit sa cuprinda Ceahlaul, in dublu exemplar.

Cea mai buna oferta last minute din vara aceasta va aduce o reducere de pana la 30% pentru inscrierea la BusinessAcademy

Inca nu este tarziu sa profitati de cea mai buna oferta Last minute din vara aceasta! De asta s-a ocupat BusinessAcademy, unde, cu o reducere de 768 EUR, va puteti rezerva biletul pentru perfectionarea in domeniul afacerilor moderne si veti porni pe drumul interesant de la incepator pana la un job sigur si bine platit.

Alexandru Rafila, despre inceperea anului scolar: Cred ca cea mai buna idee ar fi o simulare. Nu stiu cum vor functiona separatoarele de plexiglas in cazul copiilor mici

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, considera ca ar trebui o simulare a inceperii noului an scolar, in plina.

Pensii 2020. Se schimba varsta de pensionare, daca stai in aceste orase

Cea mai recenta modificare a listei oraselor in care locuitorii se pot pensiona mai devreme cu doi ani, fara penalizari, a fost votata in august 2020. Este vorba despre prevederea legislativa care reglementeaza pensionarea anticipata cu doi ani a locuitorilor care au trait timp de 30 de ani intr-un oras poluat. Varsta de pensionare se .

Pensii 2020. Cum se schimba ratingul Romaniei, dupa majorarea pensiilor

Majorarea pensiilor si stabilitatea politica sunt importante pentru rating-ul Romaniei. Agentia Fitch Ratings avertizeaza: o marire semnificativa a pensiilor romane reprezinta un risc la adresa prognozelor fiscale de baza. Cum va influenta modul in care sunt majorate pensiile in 2020 ratingul de tara al Romaniei Fitch Ratings a precizat marti ca propunerea Guvernului Romaniei vizand .

Pensii 2020. Cand vor fi livrate pensiile marite. Anuntul pe care milioane de romani il asteapta

Milioane de varstinici au parte de din ce in ce mai multe vesti cu privire la suma lunara de care beneficiaza. Cand vor fi livrate pensiile marite de anul acesta? Pensii 2020. Temen pensii majorate Compania Nationala Posta Romana a anuntat luni, 24 august, cand vor fi livrate pensiile majorate. De asemenea, a precizat ca-si .

Pensii 2020. Ce se intampla in acest moment in Romania. Cati bani sunt in conturi

Veste importanta pentru pensionari! Ce se intampla cu pensiile din Romania, de fapt? Datele publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiara clarifica tot. Bani mai multi in conturi pentru pensii Conform celor de la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), fondurile de pensii private obligatorii aveau active in valoare de 66,34 miliarde de lei, la 31 iulie .

Pensii 2020. Pensiile astea ar putea sa dispara! Ce categorie de romani e vizata. Legea a fost depusa deja in Parlament

In urma cu un an, PSD a creat o noua categorie de beneficiari de pensii speciale, prin Ordonanta 57 in ce priveste Codul Administrativ, este acuzatia alesilor de la USR, ce avertizeaza ca primarii incep sa notifice primariile pentru a-si primi pensia speciala anul acesta. Pensii 2020. Pensiile astea ar putea sa dispara! Luni, la .

Pensii 2020. Cand se primesc pensiile in luna septembrie. Anuntul oficial

Un comunicat de presa in care este prezentata data la care vor fi livrate pensiile romanilor in luna septembrie a fost trimis de catre Casa Nationala de Pensii. Potrivit acestuia, operatiunile referitoare la achitarea drepturilor de pensie pentru luna septembrie au fost incheiate. Cand se primesc pensiile in luna septembrie Potrivit acestui comunicat, toate documentele .

Pensii 2020. Care este, de fapt, cresterea reala a pensiilor in Romania

Fluctuatia pensiilor de anul acesta: Prin ce emotii au trecut varstinicii, care au fost promisiunile politicienilor si ce s-a pus in fapt? Pensii 2020. Cresterea reala a pensiilor Pensionarii romani privesc neputinciosi minciunile cum vin pe banda rulanta din partea politicienilor. Pensiile nu vor fi majorate, lucru care li s-a promis deja de nenumarate ori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )