Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce sanse ai sa mori intr-un accident rutier ca pieton sau biciclist. Cifrele sunt alarmante

Playtech Playtech,
Ce sanse ai sa mori intr-un accident rutier ca pieton sau biciclist. Cifrele sunt alarmante

Romania detine locul fruntas in Uniunea Europeana cand vine vorba de numarul biciclistilor care au decedat in accidente rutiere raportat la totalul populatiei, spun datele Eurostat, cu 96 de persoane la un milion de locuitori. Media europeana este de 50 de decese la un milion de cetateni. Ai sanse mari sa mori intr-un accident rutier . continuă pe Playtech

Accident rutier produs de un sofer baut, pe soseaua Baita Brad: doi oameni au fost raniti

Un accident rutier a fost produs de un sofer baut, in varsta de 71 de ani, pe soseaua Baita Brad: doi oameni au fost raniti.

Un politist de frontiera si-a pierdut viata intr-un accident rutier la Ialoveni

Un angajat al politiei de Frontiera si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs, joi seara, pe traseul Chisinau-Hancesti. Barbatul se afla la volanului unui automobil care s-a ciocnit cu un microbuz de la intreprinderea municipala Asociatia de gospodarire a spatiilor verzi.

Vaslui: Ambulanta in care se afla o pacienta COVID, implicata intr-un accident rutier. Echipajul medical si bolnava au fost raniti

O ambulanta care transporta o femeie infectata cu COVID-19 la un spital din Barlad, a fost implicata intr-un grav accident rutier, joi seara. Accidentul a avut loc in dreptul localitatii Muntenii de Jos,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )