Libnet.ro
UNICEF

13:15

Alerta pentru romanii care au cont bancar: se poate ramane fara bani intr-o secunda

Playtech Playtech,
Alerta pentru romanii care au cont bancar: se poate ramane fara bani intr-o secunda

Pe fondul crizei medicale, s-au inmultit si problemele. Cele mai mari vizeaza direct cardurile si conturile bancare. Un avertisment recent ne arata cum functioneaza mecanismul. CERT-RO a. continuă pe Playtech

Se intorc clanurile in tara. Cum s-au pregatit politistii pentru romanii care au speriat Vestul

Aproape un milion de romani s-au intors in Romania din tarile occidentale de la izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Atentie, romani! Toti cei care au cont bancar sunt vizati. SRI tocmai a facut anuntul

SRI a facut un anunt pentru toti romanii care detin un cont bancar si folosesc aplicatii de internet banking. Hackerii sunt cu ochii datele bancare si ar fi bine sa stii cum sa te.

Romanii cu cont bancar, vizati de anuntul BCR: s-a ajuns deja la 820.000 de clienti

Pe fondul crizei medicale, dar si cu atatea vesti despre rate si oameni in somaj tehnic, BCR a venit cu un anunt un pic diferit. BCR a anuntat ca a atras spre aplicatia de banking George.

COVID-19. Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, prezinta masurile de sprijin pentru romanii afectati de criza coronavirusului: Continuam consultarile cu industriile afectate. Vom adopta noi masuri economice sectoriale (VIDEO)

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, a anuntat, joi, ca primul pachet de masuri de sprijin adoptat de Guvern pentru romanii afectati de criza coronavirusului este in vigoare si produce efecte. Totodata,.

Ludovic Orban, despre romanii care merg la munca peste hotare: Statul nu poate interveni pentru protectia celor care pleaca in baza relatiilor anterioare pe care le-au avut cu angajatorii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a transmis, miercuri, un mesaj muncitorilor sezonieri romani care pleaca in strainatate. Potrivit sefului Guvernului, sunt doua modalitati de plecare la munca in strainatate: prin.

Cat platesc in plus romanii care au amanat ratele: se poate ajunge la 4.000 de lei, mai mult decat salariul mediu

Ordonanta de urgenta 372020 le-a permis romanilor sa-si amane ratele. Perioada putea fi de pana la 9 luni. Vestea proasta vine cand vezi ce inseamna aceasta amanare. Si in cel mai.

Klaus Iohannis, despre romanii care s-au imbulzit pentru a pleca in strainatate: Au fost greseli de organizare A fost o mare dezamagire ca o tara care i-a chemat, i-a folosit, i-a muncit acolo i-a scos pe strada sa se descurce singuri (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a comentatmarti in cadrul conferintei de presa despreproblemele organizatorice care i-au vizat pe muncitorii romani sezonieri care au fost nevoiti sa se.

Veste neplacuta pentru cei care stau la bloc. Istoria se poate repeta, iar cei salvati pot fi doar cei cu centrale termice de apartamant

Bucuresti, cand vine vorba de incalzire, e impartit intre cei care au centrale termice de apartament si cei care au de la reteaua orasului. in acest context e bine sa stii ca sunt iar.

Lege adoptata de Parlament: Scutire de impozit pentru proprietarii care reduc chiria cu 30%

Proprietarii care cedeaza spre inchiriere imobile vor putea beneficia de scutire de impozit pentru veniturile din chirie, pana la finalul anului 2020, daca reduc chiria lunara cu 30% fata de nivelul din februarie, conform unei legi adoptate de Parlament, dar care mai are nevoie sa fie promulgata de presedinte.

IMM Invest: Ce recomandari are Fondul de Garantare pentru antreprenorii care aplica

Fondul National de Garantare FNGCIMM) anunta ca platforma IMM Invest, deschisa pentru primirea aplicatiilor astazi, 28 aprilie ora 9:00, a inregistrat peste 7. 400 de cereri dupa 2 ore de la momentul in care a fost disponibila. De asemenea, autoritatea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )