Libnet.ro
UNICEF

13:15

Anuntul Ford pentru fabrica din Craiova: cand reincepe productia

Playtech Playtech,
Anuntul Ford pentru fabrica din Craiova: cand reincepe productia

La fel ca Dacia, si uzina Ford din Craiova a fost oprita in timpul crizei medicale. Acum, compania a anuntat planurile de revenire. Ford a anuntat ca va reporni productia din fabricile. continuă pe Playtech

Batrani tinuti la subsol, in camere fara ferestre si in mizerie, intr-un azil ilegal din Craiova

Un numar de 22 de batrani, internati intr-un azil din Craiova, sunt tinuti in conditii insalubre. Angajatii DSP Dolj au descoperit, marti, ca azilul functiona ilegal, in 2018 activitatea acestuia fiind suspendata in urma unui control al reprezentantilor aceleiasi institutii.

CORONAVIRUS |Jandarm din Craiova, infectat cu COVID-19: Alti sapte colegi cu care a intrat in contact, testati pozitiv (VIDEO)

Un jandarm de la Gruparea Mobila Fratii Buzesti Craiova a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, iar aproape 20 de colegi ai acestuia au fost trimisi in izolare. intre timp, alti sapte ja.

Convorbire telefonica Klaus Iohannis - Donald Trump Presedintele american s-a oferit sa trimita ventilatoare pentru spitalele din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la telefon sambata cu presedintele american Donald Trump, la solicitarea acestuia din urma, legata de pandemia de coronavirus. Trump si-a manifestat intentia de a trimite Romaniei ventilatoare pentru dotarea spitalelor, potrivit Administratiei prezidentiale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )