Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertismentul pentru cei care stau la bloc in plina pandemie. Asa ceva e obligatoriu prin lege

Playtech Playtech,
Avertismentul pentru cei care stau la bloc in plina pandemie. Asa ceva e obligatoriu prin lege

Pe fondul crizei medicale au devenit mai evidente probleme pe romanii le au. Acum, cei care stau la bloc sunt vizati direct de-o situatie. Ca sa te tii cat mai departe de probleme in timpul. continuă pe Playtech

Veste neplacuta pentru cei care stau la bloc. Istoria se poate repeta, iar cei salvati pot fi doar cei cu centrale termice de apartamant

Bucuresti, cand vine vorba de incalzire, e impartit intre cei care au centrale termice de apartament si cei care au de la reteaua orasului. in acest context e bine sa stii ca sunt iar.

Toti cei care stau la bloc ar trebui sa stie toate acestea. Poate oricand sa intre la tine in apartament fara acordul tau

Cel mai probabil stai la bloc in Romania. Si in acest caz ar trebui sa stii cateva lucruri despre ce se intampla. Sunt cateva detalii pe care orice om care sta la bloc ar trebui sa le.

Cinci sfaturi pentru cei care se intorc la serviciu de la cei care nu au plecat de la serviciu

Odata cu relaxarea restrictiilor dupa 15 mai se vor intoarce la serviciu foarte multi angajati din b.

VIDEO Aglomeratie la cumparaturi intr-un sat din R. Moldova, in plina pandemie: N-am de gand sa fiu primar la casa de nebuni

In plina pandemie de COVID-19, locuitorii satului Puhaceni, Anenii Noi, nu au ezitat sa mearga la piata sambata, 2 mai, unde s-au imbulzit la cumparaturi pentru produse agricole, fara sa respecte cel putin distanta sociala.

Camen Bruma le ofera sfaturi celor care stau acasa: Miscarea trebuie sa faca parte din igiena noastra personala, asa cum este spalatul pe dinti!

Carmen Bruma a vorbit la Antena 3, despre cum reuseste sa se mentina in forma si le-a oferit celor care stau acasa o serie sfaturi pretioase.

Apple testeaza deblocarea telefoanelor fara Face ID, pentru cei care poarta masti medicale, in versiunea iOS 13.5 beta

Apple testeaza o noua versiune de software pentru iPhone, care va permite utilizatorilor sa isi deblocheze telefoanele fara Face ID, in timp ce poarta o masca medicala.

Aeroportul din Viena va oferi teste COVID-19 contra cost, pentru pasagerii care vor sa evite carantina

Aeroporul din Viena va oferi teste de coronavirus contra cost, pentru pasagerii care vor sa evite carantina de 14 zile.

CORONAVIRUS |Al treilea medic din Rusia a cazut de la etaj in plina pandemie de COVID-19. El denuntase presiunile superiorilor si lipsa echipamentelor de protectie

Inca un medic din Rusia care a vorbit despre presiunile la care sunt supusi angajatii din sistemul sanitar in contextul pandemiei de COVID-19, precum si despre lipsa echipamentelor de protectie, a cazut de la.

Cinci sfaturi pentru cei care se intorc la serviciu de la cei care nu au luat pauza

Odata cu relaxarea restrictiilor dupa 15 mai se vor intoarce la serviciu foarte multi angajati din birouri si lucratori industriali, dupa 2 luni de pauza. Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania a intocmit un set de 5 sfaturi pentru reluarea activitatii in siguranta.

Patru asociatii ale elevilor depun plangere la CNCD: Cei care nu au internet nu au acces la educatie

Patru asociatii ale elevilor anunta ca luni vor depune o sesizare la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, pentru a face dreptate copiilor din mediile dezavantajate, care nu au acces la internet. Ele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )