Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cele mai bune masti de protectie: doar un singur tip te-ar apara de virus. Ce rost au celelalte modele?

Playtech Playtech,
Cele mai bune masti de protectie: doar un singur tip te-ar apara de virus. Ce rost au celelalte modele?

Pe fondul crizei medicale, echipamentele de protectie sunt greu de cumparat. Ce-ai la dispozitie acum sunt masti de protectie din trei straturi. Cat de eficiente sunt insa cand vine vorba. continuă pe Playtech

Top 10 cele mai bune seriale din istorie, potrivit IMDb

Indiferent daca ai prea mult timp liber la dispozitie, sau daca ai terminat deja lista de filme preferate, niciodata nu e prea tarziu sa te apuci de cele mai bune seriale din istorie. The Sopranos, Urzeala.

Cele mai bune bancuri cu scotieni. Ce doreste un scotian care a scapat dintr-un naufragiu

Glumele despre scotieni, dar mai ales despre zgarcenia care se spune ca ii caracterizeaza, starnesc intotdeauna zambete. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri, care circula pe internet.

Aurul ar putea fi unul dintre cele mai bune plasamente de criza

In general, in vremuri de criza, metalele pretioase, asa cum este si aurul, sunt plasamente de refug.

Numarul deceselor provocate de COVID-19 a trecut de 800 in Romania. Tanar de 30 de ani, printre cele mai recente victime

Bilantul deceselor in randul persoanelor cu coronavirus a ajuns la 801 luni dimineata, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca alti 11 romani au murit. Printre cele mai recente victime se afla si un barbat de 30 de ani din Bihor, care suferea si de obezitate.

Tur virtual al unora dintre cele mai importante muzee din Dambovita

Pandemia de COVID-19 ne tine in casa, dar daca vrem sa ne plimbam online putem sa vizitam doua dintre cele mai importante muzee din Dambovita.

Premierul Ungariei, despre declaratiile lui Iohannis: Nici in cele mai tulburi perioade antidemocratice nu am auzit asa ceva din Romania Daca vom fi nevoiti, vom ridica manusa aruncata. Deocamdata nu recomand sa ne aplecam dupa ea

Premierul ungar Viktor Orban a reactionat vineri la declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a acuzat PSD ca vrea sa dea Ardealul ungurilor. Orban spune ca nu a auzit din Romania astfel de fraze nici macar in cele mai tulburi perioade antidemocratice. Daca vom fi nevoiti, vom ridica manusa aruncata. Deocamdata nu recomand sa ne aplecam dupa ea, a afirmat premierul Ungariei, scrie hirado. hu, care citeaza MTI.

Care sunt mastile cu adevarat eficiente contra SARS-CoV-2. Cele mai folosite in Romania protejeaza cel mai putin

Masca de protectie devine accesoriu obligatoriu in spatiile publice inchise si in transportul in comun. Experti ai Ministerului Apararii Nationale MApN) au precizat pentru Adevarul ce tipuri de masti ne protejeaza de noul coronavirus si cum ne asiguram ca nu cumparam produse neconforme.

Cum si-a aplatizat Australia curba coronavirusului. Doar 16 cazuri noi raportate intr-o zi

Cand vine vorba de coronavirus, sudul Australiei ar trebui sa fie considerat printre cele mai sigure locuri din lume. Sau cel putin acesta a fost mesajul unuia dintre expertii responsabili de sanatatea publica in aceasta tara, care a inceput lentul proces de ridicare a restrictiilor, relateaza CNN.

Robert Cazanciuc (PSD): Statul e obligat sa negocieze conditii mai bune pentru muncitorii romani din strainatate. Fara plan de relansare, angajatii cu contracte suspendate, peste 1 milion, vor fi someri (FOTO)

Social-democratul Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a afirmat ca statul roman este obligat sa negocieze salarii mai mari si asistenta medicala pentru romanii care sunt nevoiti sa plece la.

Orasele cu cele mai ieftine chirii din Romania. Bucuresti s-a ieftinit

La fel ca in cele trei luni anterioare, piata inchirierilor de apartamente a fost una destul de dinamica in primul trimestru din 2020: preturile medii solicitate de catre proprietari au inregistrat atat variatii in plus, cat si in minus, in mai multe centre regionale, arata raportul Piata Imobiliara Rezidentiala Trimestrul I 2020 realizat de Analize Imobiliare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )