Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Cum functioneaza Rabla pentru electrocasnice. Altex, unul dintre principalii parteneri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum functioneaza Rabla pentru electrocasnice. Altex, unul dintre principalii parteneri

Ministerul Mediului anunta lansarea programului national Rabla pentru electrocasnice, concept ce presupune inlocuirea echipamentelor uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic. Usor de accesat, programul este unul binevenit pe piata. continuă pe Wall-Street Ro

S-a lansat programul Rabla pentru electrocasnice. 60.000 de romani vor primi vouchere pentru a inlocui electrocasnicele vechi

Ministerul Mediului lanseaza programul 039;039;Rabla pentru electrocasnice039;039;, prin care peste 60. 000 de echipamente electrice si electronice de uz casnic folosite vor fi inlocuite cu altele noi, cu consum redus de energie. Bugetul programului este de circa.

Rabla pentru electrocasnice: Care sunt PROCEDURILE de achizitionare a noilor aparate (VIDEO)

Peste 60. 000 de echipamente electrice si electrocasnice de uz casnic folosite vor fi inlocuite cu altele noi, cu consum redus de energie, prin intermediul Programului Rabla pentru electrocasnice, al carui buget.

Rabla pentru electrocasnice - S-a lansat programul prin care 60.000 de romni pot primi vouchere pentru a nlocui electrocasnicele vechi

Ministerul Mediului lanseaza, incepand de miercuri, programul Rabla pentru electrocasnice, prin care romanii vor primi vouchere pentru a inlocui electrocasnicele vechi. Pentru inceput, voucherele sunt disponibile pentru frigidere, masini de spalat si aparate de aer conditionat. Bugetul permite inlocuirea a 60. 000 de aparate, iar voucherele au valori intre 200 si 400 lei, anunta Mediafax.

Rabla pentru electrocasnice si-a atras deja primele critici! Organizatii de mediu: Sumele alocate de Guvern sunt prea mari, in conditiile in care omul primeste cel mult 40 de lei (VIDEO)

Rabla pentru electrocasnice nici n-a inceput inca, si starneste deja valva in zona activismului de mediu. Organizatiile din sector sustin casumele alocate de Guvern pentru programsunt prea.

Programul Rabla pentru electrocasnice poate fi accesat de maine

Peste 60. 000 de echipamente electrice si electronice de uz casnic folosite vor fi inlocuite cu altele noi, cu consum redus de energie, prin intermediul Programului Rabla pentru electrocasnice, al carui buget este de circa 20 de milioane de lei.

incepe Programul Rabla pentru electrocasnice. Anuntul facut de Ministrul Mediului

Ministerul Mediului organizeaza, marti, conferinta de lansare a Programului Rabla pentru electrocasnice, eveniment la care vor participa atat ministrul de resort, Gratiela Gavrilescu, precum si reprezentanti ai.

Cum se acorda voucherul pentru Rabla pentru electrocasnice. Ministrul Mediului: Avem bani pentru 60.000 de vouchere

Peste 60. 000 de echipamente electrice si electronice de uz casnic folosite vor fi inlocuite cu altele noi, cu consum redus de energie, prin intermediul Programului Rabla pentru electrocasnice, al carui buget.

Un mare retailer se alatura programului Rabla pentru electrocasnice. Care sunt reducerile si ce trebuie sa faca cumparatorii

Ministerul Mediului a lansat programul national Rabla pentru electrocasnice, concept ce presupune inlocuirea echipamentelor uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic. Usor de accesat, programul este unul binevenit pe piata romaneasca si isi propune sa aiba beneficii clare atat pentru cei care vor profita de ocazie pentru a-si moderniza aparatele din locuinta, cat si pentru mediul inconjurator.

Rabla pentru electrocasnice: cati bani iei de la stat cu ocazia asta

S-a dat startul programului Rabla pentru electrocasnice. Daca ai un frigider, un aragaz sau un aparat de aer conditionat vechi, poti sa-l dai in schimbul unuia nou. Statul iti da un voucher de cateva sute de lei, iar contravaloarea o platesti tu. Ministerul Mediului crede ca solutia pentru o lume mai putin poluata este si [] .

Porneste Rabla, varianta electrocasnice. Care este finantarea pentru masini de spalat rufe, frigidere sau aparate de aer conditionat

Programul RABLA pentru electrocasnice se va deschide oficial maine si va permite inlocuirea echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic.

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2011 seconds )