Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cum vor PSD si ALDE sa dea drumul la vanat fara griji

Playtech Playtech,
Cum vor PSD si ALDE sa dea drumul la vanat fara griji

Alianta PSD-ALDE a depus un proiect de lege prin care cere modificarea legii vanatorii in asa fel incat sa fie permisa uciderea anumitor animale. Mai exact, parlamentarii PSD si ALDE vor mana libera pentru a ucide animalele careameninta viata oamenilor sau integritatea corporala a acestora. Legea actuala interzice uciderea animalelor, fara acordul Ministerului Mediului. Proiectul de [] . continuă pe Playtech

Senator PNL: PSD-ALDE nu vor face niciun fel de INVESTITII, vor cheltui banii pentru BARONII LOCALI si bazinul lor electoral

Gaura la buget este din ce in ce mai mare, de la o luna la alta fiind necesara masluirea unui volum mai mare de date si nu se vor face investitii nici in anul 2019 din cauza faptului ca PSD-ALDE vor cheltui.

DRAGNEA: in al treilea an de guvernare PSD-ALDE, bugetul are 2% din PIB pentru aparare

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, astazi, in Parlament, ca este al treilea an de guvernare PSD-ALDE in care bugetul are 2% din PIB pentru aparare.

RALUCA TURCAN DESPRE ANIVERSAREA ADERARII LA NATO: Romania merita cu siguranta mai mult decat o guvernare PSD-ALDE

Romania merita cu siguranta mai mult decat o guvernare PSD-ALDE, la 15 ani de la aderarea la NATO, a afirmat marti liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan.

Gabriel Les: Alianta de guvernare PSD-ALDE si-a asumat foarte SERIOS cei 2% din PIB pentru inzestrarea Armatei

Presedintele Klaus Iohannis demonstreaza ca nu intelege aproape nimic in ceea ce priveste inzestrarea Armatei, iar alianta de guvernare PSD - ALDE si-a asumat foarte serios cei 2% din PIB pentru acest proces,.

Orban: Soferul Budai a mintit cu nerusinare. PNL a majorat alocatiile copiilor, iar PSD si ALDE s-au opus. Asa au facut in ultimii zece ani (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reamintit ca s-a ajuns la majorarea alocatiilor pentru copii dupa un amendament depus de liberali la Legea bugetului de stat pe 2019. Asta in contextul in care Guvernul PSD-ALDE.

Proiectul PSD-ALDE de modificare a Legii vanatorii, depus la Parlament

Un grup de parlamentari PSD si ALDE a depus un proiect de modificare a Legii vanatorii prin care se permite uciderea animalelor care ameninta viata sau integritatea corporala a persoanelor. in prezent, aceste animale pot fi ucise doar cu acordul Ministerului Mediului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )