Libnet.ro
UNICEF

17:01

Liderul Coalitia pentru Familie se face de ras, in plina propaganda pentru referendum anti-gay

Playtech Playtech,
Liderul Coalitia pentru Familie se face de ras, in plina propaganda pentru referendum anti-gay

Coalitia pentru Familie este organizatia care a reusit transformarea unei pozitii rasiste, extremiste si anti-gay intr-un subiect de referendum in Romania. Liderul organizatiei a facut insa niste declaratii rusinoase. O parte semnificativa din argumentul anti-gay al organizatiei Coalitia pentru Familie graviteaza in jurul mediului sanatos si benefic pe care il reprezinta familia traditionala pentru un [] . continuă pe Playtech

Liderul CpF se face de ras in plina propaganda pentru referendum anti-gay

Coalitia pentru Familie este organizatia care a reusit transformarea unei pozitii rasiste, extremiste si anti-gay intr-un subiect de referendum in Romania. Liderul organizatiei a facut insa niste declaratii rusinoase. O parte semnificativa din argumentul anti-gay al organizatiei Coalitia pentru Familie graviteaza in jurul mediului sanatos si benefic pe care il reprezinta familia traditionala pentru un [] .

Vandalism si cenzura dinspre Coalitia pentru Familie

Desi promoveaza un referendum care nu schimba cu absolut nimic in bine viata cetatenilor tarii, Coalitia pentru Familie, sustinuta de PSD-ALDE-PNL si alte minoritati, precum si de Biserica, joaca furibund pentru a reusi sa convinga cat mai multi romani.

VIDEO Coalitia pentru Familie sustine ca e exclusa din spatiul media, dar da afara jurnalisti de la propria conferinta de presa

Reprezentantii Coalitiei pentru Familie au afirmat, joi, ca in aceste zile initiativa cetateneasca pentru revizuirea Constitutiei se confrunta cu o tentativa grava de excludere a ei din spatiul media din intreaga tara, potrivit Agerpres. in acelasi timp, cativa jurnalisti au fost impiedicati sa ia parte sau au fost dati afara de la conferinta de presa a CpF, in care organizatia se plangea de faptul ca nu apare la televiziuni.

Coordonatorul media al Coalitiei pentru Familie, de religie baptista, e cel care a bruscat un reporter in timpul conferintei in care CpF se plangea tocmai ca nu e bagata in seama de presa (VIDEO)

Coalitia pentru Familie a organizat recent conferinta Presa nu e implicata in dezbaterea pe referendum, pentru a se plange ca jurnalistii nu le mediatizeaza suficient punctul de vedere cu privire la acest.

Coalitia pentru Familie a dat afara reporterii de la o conferinta de presa unde se plangeau ca punctul lor de vedere nu este mediatizat

Reprezentantii Coalitiei pentru Familie i-au scos pe reporterii Vice si Mediafax de la conferinta de presa in care sustineau ca presa nu le mediatizeaza suficient punctul de vedere cu privire la referendum.

Liviu Dragnea, desprereferendumul pentru familie:intrebarea de pe buletinele de vot e destul de neclara

Liviu Dragneaa declarat, joi, ca PSD face o campanie de informare despre referendumul pentru familie care va avea loc pe 6 - 7 octombrie. intrebat cum se va desfasura campania,liderul PSD a spus ca.

Dragnea o contrazice pe Dancila cu privire la referendumul pentru familie: Vom face actiuni de informare a populatiei. I-am rugat pe pensionarii PSD sa se implice (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, joi, ca PSD face o campanie de informare despre referendumul pentru familie din 6-7 octombrie. Vom face actiuni de informare a populatiei, a spus Dragnea. Declaratia vine dupa.

Consultare nationala la Sinteza zilei. Ce cred romanii despre referendumul pentru familie

in satul Mariuta din judetul Calarasi oamenii nu stiu prea multe despre referendumul pentru familie. N-am auzit, noi suntem cu treaba. Nu stam sa ne uitam la televizor, spune o.

Reprezentantii Coalitiei pentru Familie i-au agresat pe reporteri si i-au dat afara de la o conferinta. Pune mana pe mine macar cu mila, ca doar esti crestin! (VIDEO)

Din prea multa toleranta, intelegere, dragoste de aproape si atasament pentru valorile democratiei, reprezentantii Coalitiei pentru Familie i-au agresat si dat afara pe jurnalistii Vice si Mediafax care au.

VIDEOSofia Vicoveanca a transmis un mesaj privind referendumul pentru familie

Interpreta de muzica populara Sofia Vicoveanca 77 de ani) sustine Coalitia pentru Familie si a transmis un mesaj prin care ii indeamna pe romani sa voteze la referendumul din octombrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )