Libnet.ro
UNICEF

05:30

Liderul CpF se face de ras in plina propaganda pentru referendum anti-gay

Playtech Playtech,
Liderul CpF se face de ras in plina propaganda pentru referendum anti-gay

Coalitia pentru Familie este organizatia care a reusit transformarea unei pozitii rasiste, extremiste si anti-gay intr-un subiect de referendum in Romania. Liderul organizatiei a facut insa niste declaratii rusinoase. O parte semnificativa din argumentul anti-gay al organizatiei Coalitia pentru Familie graviteaza in jurul mediului sanatos si benefic pe care il reprezinta familia traditionala pentru un [] . continuă pe Playtech

Liderul Coalitia pentru Familie se face de ras, in plina propaganda pentru referendum anti-gay

Coalitia pentru Familie este organizatia care a reusit transformarea unei pozitii rasiste, extremiste si anti-gay intr-un subiect de referendum in Romania. Liderul organizatiei a facut insa niste declaratii rusinoase. O parte semnificativa din argumentul anti-gay al organizatiei Coalitia pentru Familie graviteaza in jurul mediului sanatos si benefic pe care il reprezinta familia traditionala pentru un [] .

BOR nu vede nimic in neregula cu PROPAGANDA pentru referendum din biserica din Campina: Aceasta intalnire nu are absolut nimic ilegal in ea, nu este o forma de blasfemie

Biserica Ortodoxa Romana BOR) a oferit un prim punct de vedere dupa imaginile surprinse intr-o biserica din Campina, unde mai multi politicieni, preoti si credinciosi au stat la aceeasi masa pentru a.

SONDAJ Credeti ca Guvernul si PSD fac campanie pentru referendum?

Premierul Viorica Dancila a fost criticata, la Parlamentul European, pentru referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei, actiune ce contravine politicii socialistilor si liberalilor europeni. Ea a transmis la PE un mesaj ambiguu despre implicarea PSD si a guvernului in referendum. Credeti ca Guvernul si PSD fac campanie pentru referendum?Participa la sondajul HotNews. ro.

Tariceanu: ALDE nu se va implica n campania pentru referendum: Simpatizantii sa voteze conform propriei constiinte

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, miercuri, ca ALDE nu se va implica in campania pentru referendum si i-a sfatuit pe simpatizantii partidului sa voteze conform propriei constiinte.

Prima reactie din PSD dupa imaginile cu propaganda politica din biserica: Aceasta nu este campanie pentru referendum!

Liderul grupului social-democrat din Camera Deputatilor, Daniel Suciu, a oferit o prima reactie din PSD dupa imaginile surprinse intr-o biserica din Campina, unde mai multi politicieni, preoti si credinciosi.

Tudor Chirila acuza propaganda pro-referendum ca se foloseste de imaginea sa: Manipulari ordinare

Actorul si cantaretul Tudor Chirila 44 de ani) ii acuza pe sustinatorii referendumului pe tema familiei traditionale ca se folosesc de imaginea lui pentru a mobiliza romanii sa iasa la vot. Artistul ofera dovezi ca o filmare cu el realizata in urma cu patru ani este folosita in acest sens.

Dragnea: PSD nu va face campanie pentru referendum, ci o actiune de informare

Este important pentru noi ca partid sa organizam in perioada urmatoare o actiune de informare a populatiei cu privire la referendum, a declarat joi Liviu Dragnea, precizand ca nu este vorba de o campanie.

ALDE nu se va implica in campania pentru referendum

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca ALDE nu se va implica in campania pentru referendumul privind redefinirea familiei, precizand ca le va recomanda simpatizantilor sa voteze conform propriei constiinte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )