Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rabla 2019: Dancila a confirmat cea mai asteptata veste pentru romani. Cati bani se dau

Playtech Playtech,
Rabla 2019: Dancila a confirmat cea mai asteptata veste pentru romani. Cati bani se dau

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca Guvernul Romaniei va aproba bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu. Acest lucru permite continuarea programelor Rabla Clasic si Rabla Plus in 2019. De asemenea, programul Rabla pentru electrocasnice va putea fi accesat si in acest an. La propunerea Ministerului Mediului aprobam astazi bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu, principala sursa de [] . continuă pe Playtech

Rabla 2019: Dancila a confirmat cea mai asteptata veste pentru romani

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca Guvernul Romaniei va aproba bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu. Acest lucru permite continuarea programelor Rabla Clasic si Rabla Plus in 2019. De asemenea, programul Rabla pentru electrocasnice va putea fi accesat si in acest an. La propunerea Ministerului Mediului aprobam astazi bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu, principala sursa de [] .

Radu Tudor, dupa decizia instantei in cazul disputei MApN - Iohannis: Cea mai buna veste e ca Statul Major al Apararii are din nou un comandant cu atributii depline

Jurnalistul Antena 3 si analistul militar Radu Tudor a comentat la Antena 3 decizia instantei, in disputa dintre MApN si presedintele Iohannis, privind decretul prelungirii mandatului generalului Nicolae Ciuca, la.

PROGRAMUL RABLA 2019. Decizie de ultima ora de la Guvern

Guvernul va aproba bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu, permitand astfel continuarea unor programe guvernamentale precum Rabla clasic si Rabla plus, a anuntat vineri.

Cea mai fericita tara din lume in 2019

A fost desemnat cel mai fericit loc de pe planeta in 2019. Nu este vorba despre Disney World, ci despre. Finlanda! Iata cum este posibil si intreg top 10 al celor mai fericite tari din lume! .

E oficial: Ea este cea mai INFLUENTA femeie din Romania! (FOTO)

Gala Forbes Woman 2019, desfasurata miercuri seara la Palatul Bragadiru din Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. Pentru al treilea an consecutiv titlul de Cea mai influenta femeie din Romania a fost.

Igor Botan: Cea mai naturala coalitie in Parlament este cea formata din PDM si PSRM

Directorul executiv al Asociatiei pentru Democratie Participativa ADEPT, Igor Botan, considera ca cea mai naturala coalitie in urmatorul Parlament este cea formata de Partidul Socialistilor cu Partidul Democrat. Potrivit lui, acest lucru nu s-a facut inca public pentru ca socialistii sunt oameni experimentati si inteleg ca puterea reala ramane in mainile democratilor, transmite IPN.

Cea mai mare listare din ultimii cinci ani: Lyft a fost evaluata la 24,3 miliarde de dolari

Actiunile companiei de servicii de transport Lyft, principalul concurent al Uber, au fost stabilite, vineri, la 72 de dolari, pe fondul unei cereri puternice, compania fiind, astfel, evaluata la 24,3 miliade de dolari, la 32,5 milioane de actiuni. Astfel, Lyft devine cea mai mare companie listata din ultimii cinci ani, de la listarea retailerului chinez Alibaba in 2014.

MARIAN NEACSU: Pro Romania are cea mai buna lista de candidati eligibili

Coordonatorul campaniei electorale a Pro Romania pentru alegerile europarlamentare, Marian Neacsu, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa organizata la Vaslui, ca partidul sau are cea mai buna lista de candidati pentru scrutinul din 26 mai.

Trump a vorbit 45 de minute despre procurorul Mueller: Cea mai mare farsa din istoria politicii. Atacuri noi la adresa presei

Presedintele american Donald Trump si-a continuat joi seara atacurile la adresa presei, a democratilor si a raportului procurorului special Robert Mueller pe care l-a numit cea mai mare farsa din istoria politicii si a sustinut ca il exonereaza total, complet, scrie The Guardian.

Gheorghe era un cuceritor, iar femeile ii cadeau in plasa rand pe rand. Niciuna nu avea nici cea mai vaga idee ce avea sa le ceara cand se indragosteau iremediabil de el. Toate au avut parte de cel mai urat cosmar, cand au inteles totul

Gheorghe din Cernavoda era un cuceritor, iar femeile ii cadeau in plasa rand pe rand. Niciuna nu avea nici cea mai vaga idee ce avea sa le ceara cand se indragosteau iremediabil de el. Culmea, barbatul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )