Libnet.ro
UNICEF

15:30

Rabla pentru electrocasnice: statul iti da bani sa-ti cumperi si mai multe produse

Playtech Playtech,
Rabla pentru electrocasnice: statul iti da bani sa-ti cumperi si mai multe produse

Programul Rabla pentru electrocasnice se modifica in 2019, astfel incat a fost adaugata inca o categorie de produse pe care le poti cumpara partial cu bani de la stat. Informatia vine chiar de la ministrul Mediului Gratiela Gavrilescu, care te asigura ca Rabla pentru electrocasnice va fi bugetata si anul acesta, dar o sa ai [] . continuă pe Playtech

GRATIELA GAVRILESCU, IN 2019: Ne gandim sa bugetam Rabla pentru electrocasnice

Ministerul Mediului are in vedere bugetarea, si in 2019, a programului Rabla pentru electrocasnice, iar ghidul de finantare ar putea fi modificat prin adaugarea si de alte echipamente.

Rabla pentru electrocasnice ar putea continua si in 2019. Ministerul Mediului vrea sa introduca si televizoarele in program

Ministerul Mediului are in vedere bugetarea, si in 2019, a programului Rabla pentru electrocasnice, iar ghidul de finantare ar putea fi modificat prin adaugarea si de alte echipamente, precum televizoarele, a declarat sambata, la Antena 3,.

Programul Rabla pentru electrocasnice continua si in 2019

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat ca si in anul 2019 va fi bugetat Programul Rabla pentru electrocasnice, subliniind ca exista posibilitatea de a modifica ghidul de finantare astfel incat sa.

Ministrul Gavrilescu anunta modificari la Rabla pentru electrocasnice: Vor putea fi cumparate si televizoare

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat ca si in anul 2019 va fi bugetat Programul Rabla pentru electrocasnice, subliniind ca exista posibilitatea de a modifica ghidul de finantare astfel incat sa poata fi achizitionate, cu voucherele acordate, si televizoare, transmite Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )