Libnet.ro
UNICEF

09:00

Terapia prin realitate virtuala, cea mai noua metoda de refacere pentru pacientii cu leziuni cerebrale

Adevărul Adevărul,
Terapia prin realitate virtuala, cea mai noua metoda de refacere pentru pacientii cu leziuni cerebrale

O retea caritabila de tratament a pacientilor cu conditii medicale complexe a inceput un amplu test care presupune folosirea mediului virtual pentru ameliorarea starii pacientilor. continuă pe Adevărul

Ghicitul in batista, noua metoda de inselaciune care va lasa fara bijuterii

Politistii giurgiuveni atrag atentia populatiei sa nu apeleze la serviciile unor asa-zise ghicitoare. Totodata, oamenii legii vorbesc despre o noua metoda de inselaciune: ghicitul in batista.

Jerusalem Post: Mnage trois. Trump, cea mai proasta saptamna. Putin spune spasibo

Donald Trump tocmai a trecut prin cea mai proasta saptamana a presedintiei sale, dar pentru Vladimir Putin a fost o saptamana nemaipomenita. in vreme ce Trump se fudulea ce mare om de stat si negociator este el, iar Bibi se impauna despre cum a manipulat doua super-puteri, Putin a soptit discret spasibo multumesc), scrie Jerusalem Post, citat de Rador.

Cea mai batrana femeie din lume a murit! Avea117 ani

Japoneza Chiyo Miyako, cea mai batrana femeie din lume, a murit, la 117 ani. Femeia s-a nascut pe 2 mai 1901 si a devenit cea mai batrana cetateana din Japonia, dupa moartea lui Nabi Tajima in aprilie, care.

ROR are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinuri, desi Romania se confrunta cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa

Vaccinul ROR rujeola-oreion-rubeola) are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romania, desi tara noastrase confrunta cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, bilantul ajungand la.

A inceput cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol - VIDEO

Cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol, care va dura o ora si 43 de minute, a inceput, vineri seara. in Romania, maximul va fi la ora 23. Potrivit.

Ochii pe cer in aceasta noapte: a inceput cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol. De ce este spectaculos momentul totalitatii

Cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol a inceput, vineri seara, la ora 20:14, maximul eclipsei, cand Luna se va afla cel mai aproape de centrul umbrei, urmand sa fie inregistrat la ora 23.

LIVE VIDEO Ochii pe cer in aceasta noapte: a inceput cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol. De ce este spectaculos momentul totalitatii

Cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol a inceput, vineri seara, la ora 20:14, maximul eclipsei, cand Luna se va afla cel mai aproape de centrul umbrei, urmand sa fie inregistrat la ora 23.

A MURIT cea mai batrana persoana din lume! Avea 117 ani (FOTO)

Cea mai batrana persoana din lume a incetat din viata. Japoneza Chiyo Miyako a murit duminica, 22 iulie, la 117 ani, a confirmat, vineri, prefectura din Kanagawa, unde locuia aceasta. Miyako, nascuta pe 2.

A murit cea mai batrna persoana din lume. Familia a descris-o ca fiind o zeita

Chiyo Miyako, cea mai batrana persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani, a anuntat Guinness World Records. Femeia care traia in Japonia a trecut in nefiinta la scurt timp dupa ce recordul sau de longevitate fusese confirmat.

Unde va lucra profesorul care a luat cea mai mare nota la Titularizare in Teleorman

Cea mai mare nota la examenul de Titularizare 2018 din judetul Teleorman l-a obtinut un cadru didactic din orasul Turnu Magurele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )