Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce cadou i-a pregatit Regina Elisabeta lui Meghan Markle, de ziua ei. Tot regatul vorbeste despre asta

Playtech Playtech,
Ce cadou i-a pregatit Regina Elisabeta lui Meghan Markle, de ziua ei. Tot regatul vorbeste despre asta

Mai sunt doar cateva zile pana la aniversarea fostei actrite Meghan Markle, devenita Ducesa de Sussex dupa casatoria cu Printul Harry, iar Regina Elisabeta are in plan un cadou special pentru aceasta. Pregatirile aniversare vor reusi, fara indoiala, s-o surprinda placut pe sotia lui Harry. Meghan Markle, cadou deosebit din partea Reginei Nascuta in zodia . continuă pe Playtech

Cum arata Meghan Markle in copilarie. Fotografii nemaivazute cu sotia Printului Harry

Imagini din copilaria si adolescenta actritei Meghan Markle, devenita Ducesa de Sussex dupa casatoria cu Printul Harry, au ajuns in atentia publicului. Desi, probabil, Meghan si-ar fi dorit sa pastreze aceste amintiri foto doar pentru ea, pozele au fost facute publice de unchiul ei. Sotia Printului Harry, pe cand avea 11 ani Viata i s-a .

De ce viata lui Meghan Markle la Palat este mult mai grea decat cea a Printesei Diana

Meghan Markle, intens criticata pentru aparitiile ei publice, rezista cu stoicism in fata parerilor oamenilor si chiar actioneaza dupa cum doreste, desi incalca protocolul. De protocol a fugit si printesa Diana, dar situatia a stat diferit in cazul ei. De ce viata lui Meghan la Palat este mult mai grea decat cea a Printesei Diana.

Boris Johnson a fost desemnat oficial prim-ministru de catre Regina Elisabeta a II-a

Boris Johnson si-a preluat mandatul de prim-ministru, miercuri, dupa o audienta cu Regina Elisabeta, un moment care a plaqsat un sustinator vehement al Brexitului in fruntea procesului de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, pentru prima data dupa referendumul din 2016, noteaza Reuters.

Boris Johnson a fost desemnat oficial prim-ministru de regina Elisabeta a II-a

Boris Johnson a fost desemnat oficial, la 24 iulie 2019, prim-ministru al Regatului Unit de regina E.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )