Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cum arata Meghan Markle in copilarie. Fotografii nemaivazute cu sotia Printului Harry

Playtech Playtech,
Cum arata Meghan Markle in copilarie. Fotografii nemaivazute cu sotia Printului Harry

Imagini din copilaria si adolescenta actritei Meghan Markle, devenita Ducesa de Sussex dupa casatoria cu Printul Harry, au ajuns in atentia publicului. Desi, probabil, Meghan si-ar fi dorit sa pastreze aceste amintiri foto doar pentru ea, pozele au fost facute publice de unchiul ei. Sotia Printului Harry, pe cand avea 11 ani Viata i s-a . continuă pe Playtech

Meghan Markle va naste inca un mostenitor al Casei Regale Britanice, anul viitor. Cine a facut anuntul

Veste spactaculoasa pentru fanii cuplului ducilor de Sessex! Meghan Markle si Printul Harry vor mai face un copil anul viitor. Cine a oferit informatia? Meghan Markle va mai aduce pe lume inca un mostenitor al Casei Regale, anul viitor Expertii au prezis ca anul viitor, pe vremea aceasta, Meghan Markle isi va tine in brate .

De ce viata lui Meghan Markle la Palat este mult mai grea decat cea a Printesei Diana

Meghan Markle, intens criticata pentru aparitiile ei publice, rezista cu stoicism in fata parerilor oamenilor si chiar actioneaza dupa cum doreste, desi incalca protocolul. De protocol a fugit si printesa Diana, dar situatia a stat diferit in cazul ei. De ce viata lui Meghan la Palat este mult mai grea decat cea a Printesei Diana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )