Libnet.ro
UNICEF

09:00

Gestul pe care Meghan Markle il face mereu cand apare in public. Iata interpretarea lui

Playtech Playtech,
Gestul pe care Meghan Markle il face mereu cand apare in public. Iata interpretarea lui

Un expert in limbajul trupului a analizat gestul pe care fosta actrita Meghan Markle, actuala Ducessa de Sussex, obisnuieste sa il faca la fiecare iesire in public. Aproape de fiecare data, sotia Printului Harry a fost vazuta in aceasta ipostaza, iar specialistii au gasit explicatii pentru gestul ei. Ce obisnuieste sa faca Meghan Markle la . continuă pe Playtech

Casa lui Meghan Markle din Los Angeles, scoasa la vanzare! Iata cat costa!

Casa din Los Angeles in care Meghan Markle a locuit inainte sa devina Ducesa de Sussex a fost scoasa recent la vanzare! Iata cat costa impresionanta proprietate! .

Cine este vedeta care nu i-a raspuns la telefon lui Meghan Markle. Cum a motivat gestul

Meghan Markle a trebuit sa o sune de trei ori pe o actrita, cea din urma neraspuzandu-i niciodata la apeluri. Totul s-a petrecut in perioada in care aceasta a fost editor pentru revista Vogue. Ce vedeta nu a raspuns la apelurile Ducesei de Sussex? Meghan Markle, pusa pe ocupat de o personalitate. Ducesa a sunat .

Cum arata vila in care a locuit Meghan Markle cu fostul sot. Cat valoreaza astazi aceasta locuinta

Meghan Markle 38 de ani) si-a schimbat destinul in 2016, cand l-a cunoscut si cucerit pe Printul Harry, insa, inainte de el, a mai fost logodita o data. Markle a avut o relatie cu un om cu care impartea aceeasi pasiune, actorul si producatorul Trevor Engelson, in 2004, de care a divortat in 2011. Cum .

Meghan Markle, atacata de propria familie: Sper ca fiul ei sa o trateze la fel cum l-a tratat ea pe tata!

Fosta actrita Meghan Markle, actuala Ducesa de Sussex in urma casatoriei cu Printul Harry, continua sa fie taxata de apropiati pentru faptul ca s-a indepartat de familia ei. De aceasta data, un mesaj dur vine din partea surorii ei vitrege, Samantha Markle. Meghan Markle, atacata de sora vitrega in timp ce Printul Harry si Regina .

Un brand celebru a copiat in totalitatea una dintre rochiile purtate de Meghan Markle la nunta. Cu 1.000 de lei, e a ta

Un bran celebru s-a inspirat cam mult din alegerea vestimentara a lui Meghan Markle da la unul din cele mai importante evenimente din viata sa. Un designer cunoscut a facut si pus la vanzare aceeasi rochie, dar la un pret cu mult mai accesibil. Un brand celebru i-a copiat rochia de nunta a Ducesei de .

Meghan Markle a acceptat postul de editor al revistei Vogue, editia britanica

Meghan Markle a a colaborat cu revista British Vogue in calitate de editor pentru numarul din luna septembrie. Pe coperta revistei vor fi 15 femei pe care Ducesa de Sussex le apreciaza, din mediul.

Casa Regala, iN ALERTA! Meghan Markle, ATACATA DE SORA EI! NIMENI NU SE ASTEPTA la asta

Ducesa de Sussex a implinit, pe duminica, varsta de 38 de ani, insa un eveniment nefericit i-a umbrit bucuria zilei de nastere. Mai precis, de ziua ei, Meghan Markle a fost atacata de catre sora ei vitrega,.

Ce faci cand apare o scutire cat de mica la plata datoriilor

Firmele corecte fiscal, care isi achita obligatiile la termen, vor beneficia de bonificatii de 1% - .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )