Libnet.ro
UNICEF

08:45

Meghan Markle, in conflict cu regina Angliei. Forteaza nota si nu va fi tolerata!

Playtech Playtech,
Meghan Markle, in conflict cu regina Angliei. Forteaza nota si nu va fi tolerata!

Meghan Markle inca nu este vazuta bine de majoritatea celor din casa regala. Nimic nou aici, insa acum s-au nascut tot mai multe zvonuri cum ca Regina Elisabeta a ajuns la capatul rabdarii. Care este cauza? Regina Elisabeta nu mai tolereaza comportamentul lui Meghan Markle Meghan Markle incearca din rasputeri sa le impuna tuturor celor . continuă pe Playtech

RAZBOI LA CASA REGALA: Regina Elisabeta NU O MAI TOLEREAZA pe Meghan Markle! AMENINTARI fara precedent

Nu mai este niciun secret ca Meghan Markle nu este privita cu ochi buni de majoritatea celor din casa regala, insa acum tot mai multe voci afirma ca Regina Elisabeta nu va mai tolera comportamentul Ducesei de.

Ce pretentii de diva a avut Meghan Markle la Wimbledon. Din acest motiv Kate Middleton este preferata publicului

Meghan Markle si Kate Middleton s-au aflat in tribuna la finala de la Wimbledon, dar si la alte meciuri din cadrul turneului de la Londra. Ducesa de Sussex a avut cateva pretentii care au starnit criticile unor jurnalisti si spectatori si au facut ca preferata publicului sa ramana in continuare Kate. Meghan Markle, pretentii de .

Motivul pentru care Meghan Markle nu a mers sa o felicite personal pe Simona Halep la Wimbledon

Meghan Markle si Kate Middleton s-au aflat in tribuna la finala de la Wimbledon, castigata de Simona Halep in fata Serenei Williams. La finalul partidei, doar Kate a mers sa o felicite pe Simona, iar presa a incercat imediat sa speculeze motivul pentru care Meghan Markle nu a mers sa o felicite personal pe romanca.

Ce porecla a primit Meghan Markle, dupa ce a aplaudat-o pe Simona Halep din tribuna de la Wimbledon

Simona Halep a invins-o sambata, 13 iulie, pe Serena Williams, iar luni s-a intors acasa cu marele trofeu de la Wimbledon 2019. La meciul istoric au fost prezente personalitati din toate colturile lumii, printre care si Meghan Markle, care a reusit sa-si faca dusmani si de aceasta data. Meghan Markle a primit o noua porecla, .

Meghan Markle si Beyonce, intalnire de gradul 0. Ce s-a intamplat intre cele doua FOTO

Dupa ce ducii de Sussex au participat la finala feminina de la Wimbledon, printul Harry si Meghan Markle au onorat invitatia la premiera europeana a filmului Lion King, din 14 iulie. Si daca e premiera, intalnire de gradul 0 sa fie, caci Markle s-a intalnit pentru prima data fata in fata cu Beyonce. Ce s-a .

Meghan Markle, prima aparitie pe Red Carpet dupa nastere

La mai bine de doua luni dupa ce a devenit pentru prima oara mamica, Meghan Markle a bifat weekend-ul acesta prima aparitie pe Red Carpet dupa nastere. Iata ce a purtat! .

Ce pretentii de diva a avut Meghan Markle la Wimbledon: Nu e de mirare ca exista un val de resentimente fata de Ducii de Sussex

Ducesa de Sussex, Meghan Markle 37 de ani), a avut cateva pretentii in turneul Wimbledon 2019, unde a incurajat-o din tribune pe buna sa prietena, tenismena Serena Williams 37 de ani), motiv pentru care a starnit critici, un jurnalist caracterizandu-i dorintele ca fiind de diva.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )