Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce viata lui Meghan Markle la Palat este mult mai grea decat cea a Printesei Diana

Playtech Playtech,
De ce viata lui Meghan Markle la Palat este mult mai grea decat cea a Printesei Diana

Meghan Markle, intens criticata pentru aparitiile ei publice, rezista cu stoicism in fata parerilor oamenilor si chiar actioneaza dupa cum doreste, desi incalca protocolul. De protocol a fugit si printesa Diana, dar situatia a stat diferit in cazul ei. De ce viata lui Meghan la Palat este mult mai grea decat cea a Printesei Diana. continuă pe Playtech

Meghan Markle va naste inca un mostenitor al Casei Regale Britanice, anul viitor. Cine a facut anuntul

Veste spactaculoasa pentru fanii cuplului ducilor de Sessex! Meghan Markle si Printul Harry vor mai face un copil anul viitor. Cine a oferit informatia? Meghan Markle va mai aduce pe lume inca un mostenitor al Casei Regale, anul viitor Expertii au prezis ca anul viitor, pe vremea aceasta, Meghan Markle isi va tine in brate .

Musk, Gates si Buffet sunt de acord: Acum este cel mai bun timp pentru a trai

Elon Musk este un optimist si spune ca acum este cea mai buna perioada pentru a trai: Omenirea poate inlatura multe din suferintele din lume si face lucrurile mult mai bune. Ma gandesc adesea la oamenii care sunt mai degraba negativi cu privire la prezent si viitor, dar daca cercetezi cu adevarat istoria, cand altadata ai vrea sa traiesti? Acum este cel mai bun timp, intr-adevar, a declarat el in cadrul unui eveniment de la California Academy of Sciences.

Politistii din Sibiu au facut haz de necazul unui sofer baut. Finalul povestii putea fi mult mai rau

Politistii din Sibiu, pusi pe glume. Oamenii legii au facut haz de necazul unui sofer prins baut la volan: Mergea pe mai multe carari decat strazile din intersectie. Politistii din Sibiu au facut haz de necazul unui sofer prins beat la volan Un barbat a provocat, marti, o tamponare. Cu politistii ajunsi la fata locului, .

Romania, vremea extremelor. ANM anunta azi canicula, maine vijelii si temperaturi mult mai scazute

Vremea extremelor pe teritoriul Romaniei! De la ploi torentiale la canicula si invers. Ce averizari emit specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie pentru ziua de luni si marti? Anm, prognoza pentru azi si maine Dupa ce am avut inainte o saptamana cu temperaturi potrivite mai degraba lunii septembrie, iar mai apoi zile caniculare, vremea .

EA este cea mai admirata femeie din lume. A depasit-o in popularitate pe Oprah Winfrey...

Michelle Obama, fosta prima doamna a Statelor Unite, este cea mai apreciata femeie la nivel mondial, depasind-o chiar si pe Oprah Winfrey la acest capitol, arata un sondaj realizat de companie britanica de.

Cat costa un bilet la Untold, pentru 4 zile de festival. intre 1 si 4 august, Cluj-Napoca este cel mai scump oras din tara

Untold 2019 se apropie cu pasi repezi! Cu toate ca preturile nu sunt deloc mici la niciunul din spectacolele de muzica organizate vara de vara, majoritatea tinerilor gasesc resurse pentru a avea noi experiente. Cat costa un bilet la Untold pentru 4 zile? Cat costa un bilet la Untold pentru cele 4 zile? Dupa Neversea .

LUDOVIC ORBAN: Falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident

Liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident, iar premierul Viorica Dancila poate sa se laude ca ne-a adus pe primul loc in Europa in multe clasamente: cea mai mare inflatie, cel mai mare deficit bugetar, deficit comercial. inca vreo cateva astfel de clasari pe locul 1 si ne scot de tot din. clasament, spune Orban.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )