Libnet.ro
UNICEF

10:46

Avocatul lui Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri despre Cazul Caracal. Cine a luat-o pe Luiza Melencu si ce s-a intamplat cu Alexandra Macesanu

Playtech Playtech,
Avocatul lui Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri despre Cazul Caracal. Cine a luat-o pe Luiza Melencu si ce s-a intamplat cu Alexandra Macesanu

Detaliile din cazul Caracal, ce ies la iveala la mai bine de jumatate de an de la izbucnirea anchetei, sunt de-a dreptul socante. Avocatul familiei a spus adevarul despre ce i s-a intamplat Luizei Melencu. Realitatea crunta din spatele faptelor lui Gheorghe Dinca ajunge sa iasa la lumina, cu ajutorul anchetatorilor. Reamintim ca Gheorghe Dinca . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca rastoarna ancheta din cazul Caracal. Ce a marturisit acum despre complicii lui

Gheorghe Dinca nu ar fi actionat de unul singur si rastoarna ancheta din cazul Caracal. Barbatul de 66 de ani care a marturisit vara trecuta ca le-a ucis pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu face noi declaratii. Totul dupa ce, cu cateva zile in urma, criminalul din Caracal s-a razgandit si le-a spus anchetatorilor .

Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca: Eu nu am stiut nimic de cererea lui Dinca in care a spus ca nu a omorat-o pe Luiza

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat la Antena 3 ca nu a stiut nimic despre aceasta cerere in care a mentionat ca nu a omorat-o pe Luiza Melencu.

Avocatul lui Gheorghe Dinca arunca bomba: El nu vrea sa iasa din arest. Regreta ca fetele nu sunt in viata

Claudiu Lascoschi a declarat ca Gheorghe Dinca isi doreste o pedeapsa mai mica. Avocatul criminalului din Caracal sustine ca Dinca regreta ca fetele nu sunt in viata si ca acesta nu isi doreste sa iasa din arest.

Medicul Mircea Beuran, dezvaluiri despre cazul Floreasca: Sunt niste exagerari. Voi ataca decizia demiterii

Mircea Beuran, seful sectiei chirurgie de la Spitalul Floreasca, care a fost demis din functie, dupa ce o pacienta a ars pe masa de operatie, intr-un interviu acordat jurnalistei Adina Anghelescu a vorbit despre intregul proces al operatiei la care a fost depusa pacienta care a ars pe masa de operatie.

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca, audiat la DIICOT dupa ce si-a schimbat declaratia si a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, este audiat de procurorii DIICOT, joi dimineata, dupa ce a facut o solicitare in acest sens, in care a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din aprilie 2019.

Gheorghe Dinca sustine ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu: Doresc sa dau urgent o declaratie in scris

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a facut o cerere prin care cere sa fie reaudiat. Acesta sustine ca nu el este cel care a ucis-o pe Luiza Melencu, adolescenta disparuta in luna aprilie, pe care Dinca a marturisit anterior ca a ucis-o.

Bunicul Luizei Melencu, noi detalii infioratoare despre cazul Caracal. Ce a patit cea de-a patra victima a lui Dinca, la doar 12 ani

Bunicul Luizei Melencu a fost contactat pe Facebook de doua adolescente cu varste de 12 si 17 ani, care i-au marturisit ca au fost abuzate de Gheorghe Dinca. Capturile conversatiilor purtate pe reteaua sociala arata ca cele doua conturi de pe care bunicul Luizei a primit mesaje sunt reale. Bunicul Luizei Melencu a oferit noi .

Avocatul familiei Melencu arunca bomba. Gheorghe Dinca a confirmat oficial ca Luiza Melencu ar putea fi inca in viata

Gheorghe Dinca a fost adus la audieri, joi, la sediul DIICOT. Le-a oferit procurorilor detalii surprinzatoare, iar ancheta care dureaza de mai bine de jumatate de an se amplifica. Luiza Melencu ar putea fi inca in viata, iar barbatul de 66 de ani acuzat de crima a confirmat totul. Mai mult, avocatul familiei, Tonel Pop, .

Adina Anghelescu, despre cazul Caracal: Gheorghe Dinca va fi trimis in judecata pe cele trei infractiuni

Jurnalista Adina Anghelescu a precizat marti, intr-o editie speciala a emisiunii Punctul de intalnire ca rechizitoriul in cazul crimelor din Caracal este aproape terminat, adaugand ca Gheorghe Dinca va fi trimis in judecata pe trei infractiuni.

SOC iN CAZUL CARACAL! A aparut si A TREIA VICTIMA a lui GHEORGHE DINCA! DECLARATIILE care iNGROZESC ROMANIA

SOC in cazul Caracal. Informatii noi apar in cazul care a cutremurat Romania.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )