Libnet.ro
UNICEF

12:00

Bunicul Luizei Melencu, noi detalii infioratoare despre cazul Caracal. Ce a patit cea de-a patra victima a lui Dinca, la doar 12 ani

Playtech Playtech,
Bunicul Luizei Melencu, noi detalii infioratoare despre cazul Caracal. Ce a patit cea de-a patra victima a lui Dinca, la doar 12 ani

Bunicul Luizei Melencu a fost contactat pe Facebook de doua adolescente cu varste de 12 si 17 ani, care i-au marturisit ca au fost abuzate de Gheorghe Dinca. Capturile conversatiilor purtate pe reteaua sociala arata ca cele doua conturi de pe care bunicul Luizei a primit mesaje sunt reale. Bunicul Luizei Melencu a oferit noi . continuă pe Playtech

Avocatul lui Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri despre Cazul Caracal. Cine a luat-o pe Luiza Melencu si ce s-a intamplat cu Alexandra Macesanu

Detaliile din cazul Caracal, ce ies la iveala la mai bine de jumatate de an de la izbucnirea anchetei, sunt de-a dreptul socante. Avocatul familiei a spus adevarul despre ce i s-a intamplat Luizei Melencu. Realitatea crunta din spatele faptelor lui Gheorghe Dinca ajunge sa iasa la lumina, cu ajutorul anchetatorilor. Reamintim ca Gheorghe Dinca .

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut ca si-a vandut victimele unor traficanti. Reactia mamei Luizei Melencu

Ies la iveala detalii uluitoare din ancheta in care e vizat Gheorghe Dinca. Chiar monstrul de la Caracal le-a oferit procurorilor piesele lipsa din acest puzzle infiorator. Barbatul a recunoscut cu sase luni in urma ca le-a ucis si incendiat Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, pentru a scapa de dovezi. Si mama adolescentei de 18 .

Mama Luizei Melencu, reactie dupa ce Gheorghe Dinca a negat uciderea Luizei: A fost un film regizat de procurori

Mama Luizei Melencu, tanara disparuta in urma cu 10 luni din Caracal, a reactionat, luni, dupa ce Gheorghe Dinca, presupusul criminal al fiicei sale ar fi negat ca a ucis-o pe tanara. Femeia sustine cu tarie ca Luiza este in viata si ca totul a fost doar un film regizat de catre procurori impreuna cu Gheorghe Dinca.

Mama Luizei Melencu, la sediul DIICOT: intre procurori si Dinca s-a facut o intelegere

Mama Luizei Melencu a fost citata la DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a depus o cerere la arestul Capitalei prin care solicita sa fie reaudiat sustinand ca declaratia sa privind uciderea Luizei Melencu a fost una falsa si ca de fapt nu a omorat-o pe fata.

Mama Luizei Melencu, chemata la DIICOT dupa ce Gheorge Dinca a declarat ca nu a omorat-o pe fiica ei

Mama Luizei Melencu a fost citata, marti, la DIICOT. Femeia a fost chemata sa dea declaratii in fata anchetatorilor dupa ce, luni, Gheorghe Dinca, a solicitat sa fie audiat din nou, sustinand, de aceasta.

Mama Luizei Melencu acuza o intelegere intre Dinca si procurori, dupa ce ucigasul a negat crima

Mama Luizei Melencu, tanara disparuta acum 10 luni de pe o strada din Caracal, a reactionat, luni, d.

Noi detalii despre operatiunile de spionaj al nemtilor: cum a functionat Stasi, Securitatea germana

Organizatii de spionaj precum Securitatea din Romania comunista au activat in foarte multe tari, iar documentele generate in acea perioada sunt atent analizate, la ora actuala. Romanii nu au inventat Securitatea. Desi Nicolae Ceausescu a profitat la maxim de acel organ al terorii pentru a spiona populatia si pentru a baga teroare in persoanele care .

Detalii neasteptate despre unul din criminalii din cartierul Dalas din Iasi

Ies la iveala tot felul de detalii neasteptate despre criminalii din cartierul Dalas din Iasi. Unul dintre ei era chiar nepotul victimei.

Mama Luizei Melencu si Gheorghe Dinca s-ar putea afla fata in fata

Monica Melencu, mama Luizei, se va afla astazi la DIICOT unde s-ar putea intalni cu Gheorghe Dinca.

Noi detalii halucinante din dosarul Ayahuasca. Cum decurgeau ritualurile samanice

Apar detalii halucinante in dosarul Ayahuasca in care Gelu Oltean, fostul sef Doi si-un sfert si prietena acestuia Vanessa Youness au fost arestati pentru trafic de droguri de mare risc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )