Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cazul Caracal: cine este femeia in rosu, care a vazut-o ultima data pe Luiza Melencu, chiar in timp ce era rapita

Playtech Playtech,
Cazul Caracal: cine este femeia in rosu, care a vazut-o ultima data pe Luiza Melencu, chiar in timp ce era rapita

Luiza Melencu a disparut pe 14 aprilie 2019. Nu a fost cautata de autoritati timp de 102 zile, cazul ei venind in interesul politistilor pe 26 iulie 2019, dupa ce s-au pus cap la cap disparitia ei cu cea a Alexandrei Macesanu. Ultimele imagini cu Luiza in viata o aduc pe strada Craiovei din Caracal, . continuă pe Playtech

Caru cu vedete: Cine este Roxen, artista care va reprezenta Romania la Eurovision 2020; 10 ani de la moartea lui Alexander McQueen. Traumele care l-au impins spre sinucidere pe genialul designer

Catalina Ponor se iubeste cu actorul Bogdan Jianu, fostul sot al Juliei Chelaru. Se cunosc din 2005, cand gimnasta devenea majora si se pregatea sa cucereasca. Mihai Traistariu, declaratii acide la adresa lui Roxen, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2020: Are trei luni si o piesa. Cantaretul considera ca nu este.

Cine este Roxen, artista care va reprezenta Romania la Eurovision 2020 (VIDEO)

Roxen va reprezenta Romania in acest an la Eurovision, in Rotterdam. Pentru ea au fost compuse mai multe melodii, dintre care cele mai bune cinci vor intra inSelectia Nationala din 1 martie 2020.

Alexandra Macesanu ar fi inca in viata. Ce dovada a primit mama fetei. Cumpanasu rastoarna cazul Caracal

Cazu Caracal. Familia Alexandrei Macesanu a dezvaluit probe care arata ca fata ar fi in viata. Sustinator inca este Alexandru Cumpanasu, unchiul victimei, care a anuntat in ce stadiu au ajuns cautarile. Alexandra Macesanu ar fi inca in viata Alexandra Mihaela Macesanu si Mihaela Luiza Melencu, doua tinere din zona Caracal, au disparut pe parcursul .

Cine este mama Danielei Crudu. Cum arata femeia care a plecat in Italia de multi ani

Mama Danielei Crudu a plecat in Italia in urma cu multi ani. Femeia a avut si ea momente grele in relatie. Cum arata acum si care este povestea parintilor vedetei TV? Cine este mama Danielei Crudu Dupa ce multi au spus ca Daniela Crudu este o ghinionista in relatii, acestia nu stiu insa povestea parintilor .

Cine este noua iubita a lui Hamude. Nu seamana deloc cu Loredana, femeia care l-a tradat la Insula iubirii!

Dupa ce in urma cu ceva timp si-a pierdut viitoarea sotie, in urma emisiuni Insula Iubirii, Hamude a regasit curajul de a se indragosti. Cine este noua lui iubita? Nu seamana deloc cu Loredana. Cine este noua iubita a lui Hamude Dupa ce a fost tradat si a suferit din dragoste, Hamude, fost concurent de .

Cazul Caracal. Unde a fost vazuta acum Alexandra Macesanu. Fotografiile primite de mama ei

Familia Alexandrei Macesanu a dezvaluit probe care arata ca fata ar fi in viata. Sustinator inca este Alexandru Cumpanasu, unchiul victimei, care a anuntat in ce stadiu au ajuns cautarile. Alexandra Macesaru a disparut pe 24 iulie, camai apoi, pe25 iulie,sa apeleze la 112, la ora 11:05, reclamand ca a fost rapita, sechestrata si violata .

Cazul Caracal: Imagini noi cu Luiza Melencu, publicate chiar de bunicul ei FOTO

Cazul Caracal, departe de a-si gasi finele! Bunicul Luizei Melencu a facut publice cateva fotografii nemaivazute cu nepoata sa disparuta. Acesta inca mai are speranta, desi a trecut extrem de mult timp fara ca autoritatile sa gaseasca macar un fir al evenimentelor. Cazul Caracal: Bunicul Luizei Melencu aduce noi fotografii cu tanara Bunicul Luizei Melencu .

Cine este Ghinea Florin zis Ghenosu, unul dintre cei mai periculosi interlopi repatriati. Masuri speciale, pe Aeroportul Otopeni

Ghinea Florin zis Ghenosu a fost adus in tara pentru a-si ispasi sentinta in urma infractiunilor comise. Acesta este considerat unul dintre cei mai periculosi repatriati dat in urmarire internationala. La aeroport au fost luate masuri speciale pentru retinerea acestuia. Cine este Ghinea Florin zis Ghenosu, unul dintre cei mai periculosi interlopi repatriati? Ghenosu, unul .

Surpriza totala la Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este cea mai noua concurenta de la Kanal D

La Bravo, ai stil! Celebrities se mai alatura o prezenta stilata. Astista, a carei ascensiune a inceput la Vocea Romaniei, ajunsa de curand la o forma de zile mari, vine cu forte proaspete pentru a pune mana pe marele premiu al competitiei ori pentru a bifa o experienta de neuitat. Cine este cea mai noua .

Cutremurator! Cine este, de fapt, barbatul care a snopit-o pe DANIELA CRUDU! Vedeta se pregateste de OPERATIA EXTREMA

Detalii cutremuratoare au iesit la iveala despre iubitul bataus al Danielei Crudu. Agresorul se numeste Seco Dubravko si este originar din Croatia. Transportata pe targa la Spitalul Universitar, vedetei i.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )