Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cazul Caracal: Cum a fost gasit Gheorghe Dinca in celula, dimineata. Gardienii au luat masuri urgent

Playtech Playtech,
Cazul Caracal: Cum a fost gasit Gheorghe Dinca in celula, dimineata. Gardienii au luat masuri urgent

Gheorghe Dinca, suspectul pentru uciderea Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu, a ajuns in atentia publicului la finalul lunii iulie 2019. in urma anchetei preliminare, a fost arestat preventiv, aflandu-se din vara anului trecut in spatele gratiilor. Cum a fost gasit inculpatul in celula, dimineata? Cazul Caracal. Cum a fost gasit Gheorghe Dinca in celula, dimineata? . continuă pe Playtech

Informatii socante in cazul Caracal! Ce s-a intamplat cu Gheorghe Dinca in spatele gratiilor: Nu mai pot

Noi detalii despre cazul Caracal! Dinca a facut un gest extrem. Ce spun surse din peritenciar despre sederea sa acolo si de ce se tem unii colegi de celula de el? Ce s-a petrecut in urma cu putin timp in satele gratiilor? Ce s-a intamplat cu Gheorghe Dinca in spatele gratiilor? Gheorghe Dinca a fost .

Lovitura dura pentru Gheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu! Ce au decis acum autoritatile

Dupa ce, mai devreme, intr-un alt material, anuntam decizia principalului suspect, Georghe Dinca, de a-si schimba, inca odata, declaratiile, acum va relatam de o alta schimbare de situatie in acelasi caz Caracal. Lovitura dura pentru Gheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu Conform ultimelor informatii, judecatorii de pe langa Tribunalul Olt au prelungit cu 30 de zile .

Gheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu, inca 30 zile de arest preventiv

Informatii noi in cazul Caracal. Gheorghe Dinca si complicele sau, Stefan Risipiteanu, raman dupa gratii.

Cazul Caracal ia o turnura neasteptata. Familia Alexandrei Macesanu: Dumnezeu nu doarme

Conform unor informatii de ultima ora, transmise celor de la impact. ro, Gheorghe Dinca si-ar fi schimbat din nou declaratiile. Cat despre stadiul in care se afla dosarul, sectia pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie SIIJ) a audiat, miercuri politistii si procurorii care au fost acuzati in dosar. Cazul Caracal ia o turnura neasteptata Surse apropiate familiei .

Impact.ro: Motivul pentru care familia Alexandrei Macesanu vrea sa mute locul procesului in cazul Caracal

Surse apropiate de caz si de familia Alexandrei Macesanu au declarat pentru Impact. ro ca se doreste ca procesul in care este judecat Gheorghe Dinca sa fie stramutat de la Tribunalul Olt, pentru ca au suspiciuni rezonabile ca acel judecator va fi impartial si va judeca dupa cum i se va dicta, nu dupa probele administrate .

Un baiat de 14 ani, dat disparut de opt zile a fost gasit ucis. Cadavrul i-a fost aruncat intr-o rapa

Un baiat de 14 ani, din judetul Vaslui, a carui disparitie a fost sesizata pe 23 februarie, a fost gasit mort in dupa-amiaza de 2 martie.

Ancheta la Spitalul Judetean Satu Mare, dupa ce un vierme a fost gasit in mancarea bolnavilor Reactia managerului: Viermele traia, desi alimentele sunt prelucrate termic. Nu imi explic Am indoieli

Pacientii de la Spitalul Judetean Satu Mare si la Spitalul de Boli Contagioase ar fi primit duminica mancare cu viermi, scrie PresaSM, publicand imagini cu o portie de macaroane in care se vede un vierme. Managerul Spitalului Judetean Satu Mare, Adrian Marc, a anuntat ca s-a demarat o ancheta de urgenta si se fac verificari, in schimb, acesta subliniaza ca nu s-ar fi gasit decat un singur vierme, intr-o singura caserola si si-a exprimat indoieli in legatura cu cazul.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )