Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cazul Caracal: Imagini noi cu Luiza Melencu, publicate chiar de bunicul ei FOTO

Playtech Playtech,
Cazul Caracal: Imagini noi cu Luiza Melencu, publicate chiar de bunicul ei FOTO

Cazul Caracal, departe de a-si gasi finele! Bunicul Luizei Melencu a facut publice cateva fotografii nemaivazute cu nepoata sa disparuta. Acesta inca mai are speranta, desi a trecut extrem de mult timp fara ca autoritatile sa gaseasca macar un fir al evenimentelor. Cazul Caracal: Bunicul Luizei Melencu aduce noi fotografii cu tanara Bunicul Luizei Melencu . continuă pe Playtech

BOMBA in CAZUL CARACAL! IMAGINI NEVAZUTE cu LUIZA MELENCU AU IESIT LA IVEALA! Asta explica totul! (GALERIE FOTO)

Bunicul Luizei Melencu aduce o rasturnare de situatie in cazul Caracal! CUTREMUR MONDEN! CU CINE S-A IUBIT iN SECRET TEO TRANDAFIR! BURSUCU A TURBAT DE FURIE CAND A VAZUT IMAGINILE GALERIE FOTO) Desi.

Alexandra Macesanu ar fi inca in viata. Ce dovada a primit mama fetei. Cumpanasu rastoarna cazul Caracal

Cazu Caracal. Familia Alexandrei Macesanu a dezvaluit probe care arata ca fata ar fi in viata. Sustinator inca este Alexandru Cumpanasu, unchiul victimei, care a anuntat in ce stadiu au ajuns cautarile. Alexandra Macesanu ar fi inca in viata Alexandra Mihaela Macesanu si Mihaela Luiza Melencu, doua tinere din zona Caracal, au disparut pe parcursul .

Cazul Caracal: Cine este, de fapt, Petruta, tanara despre care Gheorghe Dinca spune ca i-ar fi fost complice

Dupa luni de puscarie, presiuni si audieri, se pare caGheorghe Dinca nu mai rezista la presiunea din penitenciar si, conform unor surse, ar fi cedat psihic, in cele din urma. Acum, conform celor de la Romania TV, una din declaratiile lui Dinca pare a fi cusuta cu ata alba. Cazul Caracal: Cine este, de fapt, .

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a cedat in puscarie. Marturie in premiera: Nu mai pot!

In contextul dramaticului caz de la Caracal, autoritatile au tot tergiversat lucrurile si anchetele. Au aparut tot felul de informatii, care-mai-de-care, mai socante ce au dat peste cap anchetele. Printre multele informatii, venite prin surse, s-a aflat, mai nou, ca suspectul Dinca nu mai rezista in puscarie. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a cedat in puscarie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )