Libnet.ro
UNICEF

16:31

Cazul Caracal: Ce intelegere au facut procurorii cu Gheorghe Dinca. Doar asa puteau sa scoata ceva de la el

Playtech Playtech,
Cazul Caracal: Ce intelegere au facut procurorii cu Gheorghe Dinca. Doar asa puteau sa scoata ceva de la el

Gheorghe Dinca le-a cerut procurorilor sa fie reaudiat, cu doar cateva zile inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata. Dinca a recunoscut ca le-a ucis in mod intentionat pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Cel putin asta declara ieri, 6 ianuarie. Cazul Caracal: Ce intelegere au facut procurorii cu Gheorghe Dinca Se pare ca, . continuă pe Playtech

BOMBA in cazul Caracal: Dinca a facut GESTUL EXTREM!

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a facut o solicitare catre Parchetul General pentru a fi audiat din nou. Conform unor surse, acesta vrea sa isi retraga una dintre declaratii, transmite.

Gheorghe Dinca sustine ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu: Doresc sa dau urgent o declaratie in scris

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a facut o cerere prin care cere sa fie reaudiat. Acesta sustine ca nu el este cel care a ucis-o pe Luiza Melencu, adolescenta disparuta in luna aprilie, pe care Dinca a marturisit anterior ca a ucis-o.

Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu

Ancheta in cazul Caracal. Ce decizie au luat procurorii DIICOT dupa ce Gheorghe Dinca, principalul suspect in disparitia tinerelor Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a negat ca ar fi ucis-o pe cea dintai. Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu Avocatii familiei Melencu .

Gheorghe Dinca, solicitare de ultima ora fata de procurori. Ar putea schimba total ancheta

Misterul in cazul Caracal se adanceste si mai mult, dupa ce Gheorghe Dinca le-a cerut procurorilor sa fie reaudiat, cu doar cateva zile inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata. in cadrul audierilor care au avut loc pana in prezent, Dinca a recunoscut ca le-a ucis in mod intentionat pe Luiza Melencu si Alexandra .

SOC in cazul CARACAL: Gheorghe DINCA ar putea fi ELIBERAT! (VIDEO)

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca ar putea fi eliberat. Asta pentru ca anchetatorii nu reusesc sa dea de urma cadavrelor celor doua fete disparute, pe care Gheorghe Dinca sustine ca.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a declarat ca nu a ucis-o pe Luiza. Criminalul vrea sa isi schimbe declaratia

Rasturnare de situatie in cazul Caracal: Gheorghe Dinca isi retrage declaratia initiala si spune acum ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu. Dinca a cerut sa fie audiat din nou de procurori, pentru a isi schimba declaratia.

Adina Anghelescu, despre cazul Caracal: Gheorghe Dinca va fi trimis in judecata pe cele trei infractiuni

Jurnalista Adina Anghelescu a precizat marti, intr-o editie speciala a emisiunii Punctul de intalnire ca rechizitoriul in cazul crimelor din Caracal este aproape terminat, adaugand ca Gheorghe Dinca va fi trimis in judecata pe trei infractiuni.

Drama Caracal: Cum le-a descris Gheorghe Dinca pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a scris intr-un jurnal gasit de anchetatori in locuinta sa, ca isi doreste sa aprinda o lumanare pentru Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, adolescentele pe care sustine ca le-a ucis, desi nu regreta acest lucru.

Mama Luizei Melencu, reactie dupa ce Gheorghe Dinca a negat uciderea Luizei: A fost un film regizat de procurori

Mama Luizei Melencu, tanara disparuta in urma cu 10 luni din Caracal, a reactionat, luni, dupa ce Gheorghe Dinca, presupusul criminal al fiicei sale ar fi negat ca a ucis-o pe tanara. Femeia sustine cu tarie ca Luiza este in viata si ca totul a fost doar un film regizat de catre procurori impreuna cu Gheorghe Dinca.

Avocatul lui Gheorghe Dinca arunca bomba: El nu vrea sa iasa din arest. Regreta ca fetele nu sunt in viata

Claudiu Lascoschi a declarat ca Gheorghe Dinca isi doreste o pedeapsa mai mica. Avocatul criminalului din Caracal sustine ca Dinca regreta ca fetele nu sunt in viata si ca acesta nu isi doreste sa iasa din arest.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )