Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dezvaluire socanta din dosarul lui Gheorghe Dinca. Monstrul din Caracal ar fi incercat sa mai rapeasca inca o fata

Playtech Playtech,
Dezvaluire socanta din dosarul lui Gheorghe Dinca. Monstrul din Caracal ar fi incercat sa mai rapeasca inca o fata

Ies la iveala dezvaluiri socante din dosarul lui Gheorghe Dinca, aflat si in prezent pe masa procurorilor DIICOT. Monstrul din Caracal ar mai fi incercat sa rapeasca o fata. Asa cum s-a mai zvonit pana acum, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu nu au reprezentat singurele victime ale barbatului de 66 de ani. Dezvaluire socanta din . continuă pe Playtech

Dezvaluire exclusiva din dosarul lui Gheorghe Dinca. Martor: Din masina lui a sarit o fata

Avem dezvaluiri explozive, in exclusivitate, din dosarul lui Gheorghe Dinca. O tanara, fiica unei politiste, a declarat ca a fost martora la o posibila tentativa de rapire comisa de barbat.

Gheorghe Dinca, dus la sediul DIICOT pentru a-si studia dosarul (VIDEO)

Aparitie surpriza la DIICOT. Gheorghe Dinca a fost adus, miercuri, pentru a-si studia dosarul inaintea audierii care este programata joi. Dinca si-a schimbat declaratia si sustine ca nu a ucis-o pe.

Cazul Caracal: Ce intelegere au facut procurorii cu Gheorghe Dinca. Doar asa puteau sa scoata ceva de la el

Gheorghe Dinca le-a cerut procurorilor sa fie reaudiat, cu doar cateva zile inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata. Dinca a recunoscut ca le-a ucis in mod intentionat pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Cel putin asta declara ieri, 6 ianuarie. Cazul Caracal: Ce intelegere au facut procurorii cu Gheorghe Dinca Se pare ca, .

Gheorghe Dinca, solicitare de ultima ora fata de procurori. Ar putea schimba total ancheta

Misterul in cazul Caracal se adanceste si mai mult, dupa ce Gheorghe Dinca le-a cerut procurorilor sa fie reaudiat, cu doar cateva zile inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata. in cadrul audierilor care au avut loc pana in prezent, Dinca a recunoscut ca le-a ucis in mod intentionat pe Luiza Melencu si Alexandra .

De ce si-a schimbat Gheorghe Dinca declaratia. Planul pe care criminalul de la Caracal il pune in aplicare

Avocatii familiei Melencu au fost chemati, marti, la DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. Acesta ar fi spus ca nu a ucis-o pe Luiza. De ce si-a schimbat Gheorghe Dinca declaratia Surse apropiate anchetei in cazul Caracal au sustinut ca Gheorghe Dinca s-ar fi razgandit in privita uciderii Luizei Melencu. Dinca ar fi .

Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu

Ancheta in cazul Caracal. Ce decizie au luat procurorii DIICOT dupa ce Gheorghe Dinca, principalul suspect in disparitia tinerelor Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a negat ca ar fi ucis-o pe cea dintai. Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu Avocatii familiei Melencu .

Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca: Eu nu am stiut nimic de cererea lui Dinca in care a spus ca nu a omorat-o pe Luiza

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat la Antena 3 ca nu a stiut nimic despre aceasta cerere in care a mentionat ca nu a omorat-o pe Luiza Melencu.

Avocatul lui Gheorghe Dinca arunca bomba: El nu vrea sa iasa din arest. Regreta ca fetele nu sunt in viata

Claudiu Lascoschi a declarat ca Gheorghe Dinca isi doreste o pedeapsa mai mica. Avocatul criminalului din Caracal sustine ca Dinca regreta ca fetele nu sunt in viata si ca acesta nu isi doreste sa iasa din arest.

Mama Luizei Melencu, reactie dupa ce Gheorghe Dinca a negat uciderea Luizei: A fost un film regizat de procurori

Mama Luizei Melencu, tanara disparuta in urma cu 10 luni din Caracal, a reactionat, luni, dupa ce Gheorghe Dinca, presupusul criminal al fiicei sale ar fi negat ca a ucis-o pe tanara. Femeia sustine cu tarie ca Luiza este in viata si ca totul a fost doar un film regizat de catre procurori impreuna cu Gheorghe Dinca.

Gheorghe Dinca sustine ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu: Doresc sa dau urgent o declaratie in scris

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a facut o cerere prin care cere sa fie reaudiat. Acesta sustine ca nu el este cel care a ucis-o pe Luiza Melencu, adolescenta disparuta in luna aprilie, pe care Dinca a marturisit anterior ca a ucis-o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )