Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dinca nu a omorat pe nimeni! Anuntul care arunca in aer cazul Caracal

Playtech Playtech,
Dinca nu a omorat pe nimeni! Anuntul care arunca in aer cazul Caracal

Bunicul Luizei Melencu vine cu o declaratie socanta in cadrul anchetei din Caracal. Magistratii Tribunalului Olt au respins miercuri, in camera preliminara, cererile si exceptiile ridicate in dosarul Caracal, constatand legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriu de catre parchet, respectiv DIICOT. Anuntul care arunca in aer cazul Caracal inca de la bun inceput, un membru al . continuă pe Playtech

Toti banii intra mai repede pe card. Anuntul care ii vizeaza pe mii de romani

In acest moment, datorita crizei COVID-19, in Romania au intrat in somaj tehnic 1,8 milioane de romani, ar sumele platite de Ministerul Muncii catre cei aproape 1,8 milioanede romani se ridica la suma de 2,8 miliarde de lei. Toti banii intra mai repede pe card Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, a anuntat ca sistemul pus in .

Anuntul care da fiori tuturor celor cu centrala termica de apartament. Se intampla de la 1 iulie

De la inceputul acestui an s-a vehiculat ideea liberalizarii preturilor din piata gazelor naturale, incepand cu 1 iulie 2020, dar foarte putini romani stiu acest lucru. Cei mai multi dintre actualii furnizori nu isi informeaza deloc clientii asupra acestui aspect. in acest moment exista dezbateri aprige pe marginea acestui demers care va avea un impcat .

Anuntul care sfideaza criza: Bugatti la pret record pe Autovit pentru romanii carora inca le merge bine

Poti oricand sa iei o masina de cateva mii de euro. Sau poti sa alegi direct un Bugatti listat pe Autovit, care ti-este livrat direct acasa si ai putea crede ca faci o afacere. Pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3162 seconds )