Libnet.ro
UNICEF

12:45

Veste de ultima ora in cazul Caracal. A fost diagnosticat cu cancer la ficat, in ultimul stadiu

Playtech Playtech,
Veste de ultima ora in cazul Caracal. A fost diagnosticat cu cancer la ficat, in ultimul stadiu

Noi amanunte in cazul care a socat o tara intreaga, CAZUL CARACAL! Dupa ce Gheorghe Dinca a fost acuzat ca le-ar fi rapit, violat si ucis pe tinerele Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, la distanta de doar cateva luni, a urmat o ancheta de amploare si astfel au iesit la iveala detalii socante despre criminalul . continuă pe Playtech

Veste bomba in cazul Caracal! Gheorghe Dinca, batut pana la moarte. Familia Alexandrei, anunt socant

Noi informatii despre cazul Caracal, facute chiar de Alexandru Cumpanasu. Acesta a facut publica o postare pe pagina sa de socializare, unde reclama faptul ca Dinca este batut pana la moarte in inchisoare, iar autoritatile nu fac nimic sa previna acest incident. Veste bomba in cazul Caracal! Gheorghe Dinca, batut pana la moarte in urma .

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a fost violat si mutilat de ceilalti detinuti, in puscarie! Sotia lui a fost chemata de urgenta

Gheorghe Dinca se afla in arest preventiv din data de 25 iulie 2019, in urma anchetei preliminare. Pe 28 februarie, magistratii de la Tribunalul Olt au decis prelungirea acestei masuri. De-a lungul timpului, principalul suspect in cazul Caracal a avut tot felul de probleme in puscarie. Cand se afla incarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava, Dinca .

Probe halucinante in cazul Caracal! Acuzatii grave pentru sotia lui Dinca. A facut-o chiar sub nasul politistilor

Elena, sotia lui Gheorghe Dinca, este cercetata pentru complicitate la omor. inceperea urmaririi penale pentru aceasta acuzatie a fost demarata pe 23 august, in urma plangerii familiei Luizei Melencu. Femeia va fi din nou audiata de procurori. Avocatul Tonel Pop a dezvaluit ca exista probe concludente. Cazul Caracal. Acuzatii grave pentru sotia lui Gheorghe Dinca .

Cazul Caracal. Anunt terifiant al avocatului. Dinca poate sa isi negocieze libertatea. Cum s-a ajuns aici

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a fost trimis in judecata, alaturi de complicele sau, Stefan Risipiteanu, pe 15 ianuarie. Acuzatiile: trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol si profanare de cadavre. Acum, la 7 luni de la disparitia victimelor sale, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, intra in calcul libertatea. Tonel Pop, .

VIDEO Liderul Partidului Democrat din Italia a fost diagnosticat cu coronavirus

Liderul Partidului Democrat PD) din Italia, Nicola Zingaretti, a fost diagnosticat cu coronavirus. El a facut anuntul pe Facebook, precizand ca este izolat acasa.

AGENTIILE DE PRESA: Presedintele Partidului Democrat din Italia a fost diagnosticat cu Covid-19

Nicola Zingaretti, presedintele Partidului Democrat PD), aflat la guvernare in Italia, a fost diagnosticat cu Covid-19, devenind primul lider politic major din Europa care este afectat de coronavirus, scrie DPA.

Anunt de ultima ora pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se intampla cu pretul de la pompa

Criza epidemiologica a afectat nu numai vietile a mii de oameni, la nivel global, dar si bursele, astfel ca scaderea de 20% a preturilor la titei este un soc global care va afecta performantele firmelor de petrol si gaze, spun analistii iar aceste evolutii ar putea duce la pierderea unor locuri de munca in aceste .

Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie. Decizia de ultima ora

Romanii care ies la pensie au un motiv in plus de bucurie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a anuntat ca o parte din corvoada bunicilor s-a incheiat, caci .

Ministrul francez al Culturii a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus

Ministrul francez al Culturii Franck Riester a fost contaminat cu noul coronavirus, a informat, luni, cabinetul sau pentru AFP, subliniind ca are o forma usoara si ca se afla la domiciliul din Paris.

Seful Partidului Democrat (PD) din Italia a fost diagnosticat cu noul coronavirus (VIDEO)

Nicola Zingaretti, seful Partidului Democrat din Italia a anuntat ca se afla in carantina dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, relateaza Agerpres. Astfel el devine prima personalitate politica,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )