Libnet.ro
UNICEF

12:00

Anamaria Prodan a dat de gol divele din Romania. Secretul rusinos pe care l-a divulgat

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan a dat de gol divele din Romania. Secretul rusinos pe care l-a divulgat

Anamaria Prodan nu mai tace si da de pamant cu divele din Romania, carora le-a transmis un mesaj acid. Aceasta pune tunurile pe cele care poarta obiecte vestimentare contrafacute sau accesorii fake si se lauda cu ele prin oras. Anamaria Prodan a dat de gol divele din Romania Anamaria Prodan are un dinte impotriva femeilor . continuă pe Playtech

Fostul europarlamentar Marian Zlotea, dat in urmarire dupa ce a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare si a plecat din Romania

Marian Zlotea, fost europarlamentar PDL si fost presedinte al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, a fost dat in urmarire de catre Politia Romana, dupa ce a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti la 8 ani si jumatate de inchisoare pentru coruptie. La cateva ore de la pronuntarea deciziei instantei, Zlotea a anuntat pe Facebook ca a plecat din Romania si ca a cerut statut de refugiat politic in alta tara.

Vedeta din Romania pe care Stefan Banica Jr. a vrajit-o, instant: M-a prins flama cand l-am vazut

O celebra actrita din Romania a dat la Facultatea de Teatru, in urma incurajarilor lui Stefan Banica Jr. Ea a facut dezvaluiri pentru impact. ro despre cum a fost influentata de actor sa faca acest pas. Vedeta din Romania pe care Stefan Banica Jr. a vrajit-o in varsta de 52 de ani, Bianca Brad a devenit .

Artistul din Romania care nu isi mai gaseste iubita: Nu sunt un premiu pentru nimeni

Adi Cristescu nu mai are iubita de aproape de doi ani, dar spune ca nu are de gand sa-si faca o relatie in care sa fie privit ca un trofeu. Vrea insa sa aiba parte de o relatie serioasa. Artistul din Romania care nu isi mai gaseste iubita Acesta a marturit ca in ciuda imaginii .

Dana Rogoz a decis: isi ia fiica si pleaca din Romania. Ce se va intampla cu fiul ei

Acesta este ultimul weekend pe care actrita Dana Rogoz il mai petrece alaturi de familia intregita, deoarece aceasta va pleca, de luni, in Slovacia, acolo unde trebuie sa filmeze un lungmetraj. Dana Rogoz a decis: isi ia fiica si pleaca din Romania Dana Rogoz a marturisit ca va sta departe de Vlad, fiul ei, dar .

Cele mai mari conturi de Instagram din Romania. Cine le are si cat pot castiga cu o singura postare

Instagramul este una dintre cele mai utilizate platforme de online, alaturi de Facebook si Youtube. Acestea sunt utilizate de aproape toata lumea, dar si de catre vedete, care, se pare ca incaseaza si bani de pe urma postarilor. Iata care sunt cele mai mari conturi de Instagram din Romania si cat costa o postare. Cele .

Vedeta din Romania care a avut covid-19. A recunoscut abia anul acesta: Am sechele

Din ce in ce mai multe persoane refuza sa spuna ca au fost infectate cu noul coronavirus, lucru care se intampla si printre persoanele publice. Este si cazul acestei vedete din Romania care a avut covid-19 a recunoscut abia anul acesta. Vedeta despre care nimeni nu a stiut ca a avut covid-19 Momente grele pentru .

Zona din Romania ingropata sub nameti. Zapada are aproape 1 metru VIDEO

S-a aflat ca o zona din Romania este ingropata sub nameti. Zapada are aproape 1 metru in zona. Unde s-au inregistrat caderi masive de zapada, cititi in articolul de mai jos. O zona cunoscuta din tara, ingropata in zapada. Oamenii abia au reusit sa isi deszapezeasca autoturismele O zona din Romania este ingropata sub zapada.

Vedeta din Romania care traieste in lux si opulenta. S-a mutat in vila noua, in pandemie

O vedeta din Romania traieste in lux si opulenta. S-a mutat in vila noua, in pandemie de coronavirus. Despre cine este vorba, cititi in randurile de mai jos. Cine este vedeta de la noi care traieste in lux. Ce aroganta a facut in plina epidemie de coronavirus S-a aflat ca o vedeta din Romania traieste .

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top. Anul trecut a schimbat complet piata autoturismelor noi si la mana a doua. Ce se intampla dupa un an greu pe piata auto, cititi in articolul de mai jos. Ce masini s-au vandut cel mai bine in 2020. Trei marci reprezinta 60% din vanzari Acestea .

Primul documentar observational din Romania, La drum, de Dumitru Budrala, relansat online de Ziua Culturii Nationale

Astra Film lanseaza online, de Ziua Culturii Nationale, La drum de Dumitru Budrala, primul film documentar observational din Romania. Lansat la Cinema du Reel din Paris si premiat la festivaluri nationale si internationale, filmul surprinde esenta a ceea ce inseamna transhumanta in Romania la inceput de Mileniu III si dintotdeauna. La drum urmareste indeaproape viata dura a pastorilor din Muntii Carpati, care pleaca in transhumanta in fiecare an, la sute de kilometri departare de casa, in cautarea ierbii pentru turmele lor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )