Libnet.ro
UNICEF

18:45

Anna Lesko, mesaj acid pentru femeile care o critica: Cu spume la gura imi scrii ca sunt o mama imorala

Playtech Playtech,
Anna Lesko, mesaj acid pentru femeile care o critica: Cu spume la gura imi scrii ca sunt o mama imorala

Anna Lesko se afla intr-o perioada destul de sensibila, motiv pentru care nu se mai chinuie sa-si tina in frau trairile si spune exact ce simte. Cunoscuta cantareata s-a saturat ca toate femeile sa o judece si le-a raspuns ca atare. Ce mesaj dur le-a transmis Anna mamelor care o blameaza pentru atitudinea sa mult . continuă pe Playtech

Anna Lesko RUPE TACEREA dupa DESPARTIREA care A SOCAT TARA! Suntem liberi sa fim cu cine vrem

Anna Lesko si DJ Vinnie au terminat relatia, dupa aproape opt ani! Motivul ar fi infidelitatea artistei. Dupace.

Anna Lesko da replica femeilor care o judeca: Nu sunt vulgara. Am o sexualitate asumata. imi scrii ca sunt o mama imorala. Cine esti tu sa-mi dai sfaturi?

Cantareata Anna Lesko 40 de ani) le-a dat replica femeilor care o jignesc si o critica pentru ipostazele senzuale in care pozeaza si se prezinta pe scena, dar si celor care afirma ca din acest motiv nu ar fi o mama suficient de buna pentru copilul ei.

Simona Halep, mesaj inedit pentru Darren Cahill, de ziua lui: Taci din gura si treci la treaba!

Simona Halep i-a transmis un mesaj inedit fostului ei antrenor, australianul Darren Cahill, in ziua in care implineste 54 de ani. Halep i-a urat La multi ani postand pe Instagram o fotografie cu australianul.

Ministerul Sanatatii va primi peste 4,3 milioane de euro pentru masuri care vizeaza controlul tuberculozei

In urmatorii 3 ani, Ministerul Sanatatii va primi de la Fondul Global de Lupta impotriva SIDA, Tuberculozei si Malariei peste 4,3 milioane de euro pentru implementarea mai multor masuri care vizeaza controlul tuberculozei in Romania, dar si achizitia unei parti din medicamentele utilizate in tratamentul pacientilor cu tuberculoza multidrog rezistenta MDR).

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom: Vesti proaste pentru clientii care fac abuzuri

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom, adica principalii operatori in telecomunicatii din Romania, ar putea fi obligati de stat sa impuna restrictii pentru anumti abonati, care fac abuzuri.

Raport devastator pentru procurorul care a intervenit in cazul Caracal. Prima decizie majora luata de autoritati

O prima masura a fost luata de Inspectia Judiciara in cazul Caracal. Este vorba despre un raport extrem de dur facut public miercuri dimineata, referitor la porcurorul Ovidiu Popescu, care a ignorat antreaga.

Teodorovici anunta bonificatii pentru firmele care sunt cu taxele la zi

Firmele care se conformeaza voluntar si in ultimii 3 ani si-au platit obligatiile trebuie sa aiba un stimul, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, in cadrul unei discutii avute in Consiliul Economic si Social.

Logitech cumpara un startup IT de softuri pentru gamerii care fac streaming pe YouTube, Twitch, Facebook, cu 89 milioane dolari

Producatorul de calculatoare si periferice Logitech cumpara startup-ul american Streamlabs, care realizeaza softuri de streaming pe internet, folosite de gameri sa-si transmita partidele de jocuri video pe platforme ca Twitch, YouTube, Mixer si Facebook.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )